Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Napoli ke Punta Raisi Station dengan kapal terbang, feri, kereta api, atau bas
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Terbang
Terbaik- Terbang dari Lapangan Terbang Capodichino (NAP) ke Palermo (PMO)NAP - PMO
1 j 2 min€24–120Bas
Paling murah- Naiki bas dari Napoli, Autostazione Metropark ke Palermo Terminal BusItabus
11 j 38 min€22–33Feri
- Naiki feri dari Port of Naples ke Port of Palermo
8 j 57 min€117–144Kereta api
- Naiki kereta api dari Napoli Centrale ke Palermo CentraleIc
10 j 30 min€39–94
Napoli ke Punta Raisi Station dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Napoli ke Punta Raisi Station adalah bas yang berharga €22 - €35 dan mengambil masa 11j 38m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Napoli ke Punta Raisi Station adalah terbang yang berharga €24 - €120 dan mengambil masa 1j 2m.
Tidak, tiada bas terus dari Napoli ke Punta Raisi Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Napoli, Autostazione Metropark dan tiba di Palermo Airport Bus Stop melalui Palermo Terminal Bus. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 11j 38m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Napoli ke Punta Raisi Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Napoli Centrale dan tiba di Palermo Aeroporto melalui Palermo Centrale. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 10j 30m.
Jarak antara Napoli dan Punta Raisi Station adalah 316 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Napoli ke Punta Raisi Station tanpa kereta adalah dengan feri yang memerlukan 8j 57m dan berharga €110 - €150.
Ia mengambil masa kira-kira 55 min untuk terbang dari Lapangan Terbang Capodichino (NAP) ke Palermo (PMO), termasuk pertukaran dan masa di lapangan terbang.
Perkhidmatan Napoli Punta Raisi Station ke bas, dikendalikan oleh Itabus S.p.A., berlepas dari stesen Napoli, Autostazione Metropark.
Perkhidmatan Napoli Punta Raisi Station ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia Intercity, berlepas dari stesen Napoli Centrale.
Cara terbaik untuk bertolak dari Napoli ke Punta Raisi Station adalah dengan terbang yang mengambil masa 1j 2m dan berharga €24 - €120. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €35 - €95 dan mengambil masa 10j 30m, anda juga boleh bas, yang berharga €22 - €35 dan mengambil masa 11j 38m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Napoli, Itali dan Punta Raisi Station, Itali?
- Tapak web
- easyjet.com
Penerbangan dari Lapangan Terbang Capodichino ke Palermo
- Tempoh Purata
- 55 min
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- €23–110
- Tapak web
- ryanair.com
Penerbangan dari Lapangan Terbang Capodichino ke Palermo
- Tempoh Purata
- 1 j
- Masa
- Isnin, Khamis, Jumaat, Hari Sabtu dan Ahad
- Anggaran harga
- €30–170
- Tapak web
- volotea.com
Penerbangan dari Lapangan Terbang Capodichino ke Palermo
- Tempoh Purata
- 1 j
- Masa
- Isnin, Selasa, Rabu, Jumaat dan Ahad
- Anggaran harga
- €23–95
- Tapak web
- tuifly.be
Penerbangan dari Lapangan Terbang Capodichino ke Palermo
- Tempoh Purata
- 1 j 20 min
- Masa
- Jumaat
- Anggaran harga
- €85–260
- Telefon
- +39 06 68475475
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Napoli Centrale ke Palermo Centrale
- Tempoh Purata
- 8 j 59 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €35–90
- Jadual di
- trenitalia.com
- Telefon
- +39 06 88 93 82 32
- Tapak web
- itabus.it
Bas dari Napoli, Autostazione Metropark ke Palermo Terminal Bus
- Tempoh Purata
- 10 j 30 min
- Kekerapan
- 3 kali seminggu
- Anggaran harga
- €19–27
- Jadual di
- itabus.it
- Telefon
- +39.081.496.444
- E-mel
- info@grimaldi.napoli.it
- Tapak web
- grimaldi-lines.com
Feri dari Port of Naples ke Port of Palermo
- Tempoh Purata
- 8 j 30 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €40–55
- Jadual di
- grimaldi-lines.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Napoli Punta Raisi Station ke bas, dikendalikan oleh Itabus S.p.A., tiba di stesen Palermo Terminal Bus.
Perkhidmatan Napoli Punta Raisi Station ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia Intercity, tiba di stesen Palermo Centrale.









