Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Naif Intersection 2 ke ADCB (Dubai Metro) dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki bas dari Naif Intersection 2 ke Memorial PlazaX64
- Naiki kereta api bawah tanah dari Union Metro Station 2 ke ADCB Metro Station 2MRed2 / ...
20 minAED 6–9Kereta api bawah tanah
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari Union Metro Station 2 ke ADCB Metro Station 2MRed2 / ...
24 minAED 3–5Teksi
- Naiki teksi dari Naif Intersection 2 ke ADCB (Dubai Metro)7 km
6 minAED 21–26Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Naif Intersection 2 ke ADCB (Dubai Metro)4.7 km
1 j 2 minBas
- Naiki bas dari Naif Intersection 2 ke Karama 2-2C03
44 minAED 4–7
Naif Intersection 2 ke ADCB (Dubai Metro) dengan bas dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Naif Intersection 2 ke ADCB (Dubai Metro) adalah kereta api bawah tanah yang berharga AED 3 - AED 5 dan mengambil masa 24 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Naif Intersection 2 ke ADCB (Dubai Metro) adalah teksi yang berharga AED 21 - AED 26 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Naif Intersection 2 dan tiba di Karama 2-2. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 38 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Union Metro Station 2 dan tiba di ADCB Metro Station 2. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara Naif Intersection 2 dan ADCB (Dubai Metro) adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Naif Intersection 2 ke ADCB (Dubai Metro) tanpa kereta adalah dengan bas dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 20 min dan berharga AED 6 - AED 10.
Ia mengambil masa lebih kurang 20 min untuk bertolak dari Naif Intersection 2 ke ADCB (Dubai Metro), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Naif Intersection 2 ADCB (Dubai Metro) ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, berlepas dari stesen Naif Intersection 2.
Perkhidmatan Naif Intersection 2 ADCB (Dubai Metro) ke kereta api, dikendalikan oleh Dubai RTA, berlepas dari stesen Union Metro Station 2.
Perkhidmatan Naif Intersection 2 ADCB (Dubai Metro) ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, tiba di stesen Karama 2-2.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Naif Intersection 2, Emiriah Arab Bersatu dan ADCB (Dubai Metro), Emiriah Arab Bersatu?
- Telefon
- 800 90 90
- E-mel
- ASK@rta.ae
- Tapak web
- rta.ae
Kereta api bawah tanah dari Union Metro Station 2 ke ADCB Metro Station 2
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- AED 3–5
- Jadual di
- rta.ae
- Telefon
- 8009090
- E-mel
- ask@rta.ae
- Tapak web
- rta.ae
Bas dari Naif Intersection 2 ke Memorial Plaza
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- AED 3–5
- Jadual di
- rta.ae
Bas dari Naif Intersection 2 ke Karama 2-2
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- AED 4–7
- Jadual di
- rta.ae
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- AED 21–26
Dubai Taxi Corporation
- Telefon
- +971 4 208 0808
- Tapak web
- dubaitaxi.ae
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Naif Intersection 2 ADCB (Dubai Metro) ke kereta api, dikendalikan oleh Dubai RTA, tiba di stesen ADCB Metro Station 2.










