Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Naif Intersection 1 ke Silicon Oasis Arch Building 1 dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah, bas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Gold Souq Metro Station 1 ke Oud Metha Metro Station 1MGrn
- Naiki bas dari Oud Metha Metro Bus Stop 1 ke Silicon Oasis Arch Building 2X25
1 j 11 minAED 10–14Teksi
- Naiki teksi dari Naif Intersection 1 ke Silicon Oasis Arch Building 126.3 km
24 minAED 65–80Pandu 26.3 km
- Pandu dari Naif Intersection 1 ke Silicon Oasis Arch Building 126.3 km
24 minAED 11–16Bas
- Naiki bas dari Naif Intersection 1 ke Oud Metha Metro Bus Stop 1C04
- Naiki bas dari Oud Metha Metro Bus Stop 1 ke Silicon Oasis Arch Building 2X25
1 j 12 minAED 10–14Bas melalui Al Karama Bus Station 1
- Naiki bas dari Naif Intersection 2 ke Al Karama Bus Station 3C03
- Naiki bas dari Al Karama Bus Station 1 ke Silicon Oasis Arch Building 2X25
1 j 58 minAED 12–18
Naif Intersection 1 ke Silicon Oasis Arch Building 1 dengan jalan kaki, kereta api bawah tanah dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Naif Intersection 1 ke Silicon Oasis Arch Building 1 adalah kereta api bawah tanah dan bas yang berharga AED 10 - AED 15 dan mengambil masa 1j 11m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Naif Intersection 1 ke Silicon Oasis Arch Building 1 adalah teksi yang berharga AED 65 - AED 80 dan mengambil masa 24 min.
Tidak, tiada bas terus dari Naif Intersection 1 ke Silicon Oasis Arch Building 1. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Naif Intersection 1 dan tiba di Silicon Oasis Arch Building 2 melalui Oud Metha Metro Bus Stop 1. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 12m.
Jarak antara Naif Intersection 1 dan Silicon Oasis Arch Building 1 adalah 28 km. Jarak jalan raya ialah 26.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Naif Intersection 1 ke Silicon Oasis Arch Building 1 tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah dan bas yang memerlukan 1j 11m dan berharga AED 10 - AED 15.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 11m untuk bertolak dari Naif Intersection 1 ke Silicon Oasis Arch Building 1, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Naif Intersection 1 Silicon Oasis Arch Building 1 ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, berlepas dari stesen Naif Intersection 1.
Perkhidmatan Naif Intersection 1 Silicon Oasis Arch Building 1 ke bas, dikendalikan oleh Dubai RTA Bus, tiba di stesen Oud Metha Metro Bus Stop 1.
Ya, jarak pemanduan antara Naif Intersection 1 ke Silicon Oasis Arch Building 1 adalah 26 km. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari Naif Intersection 1 ke Silicon Oasis Arch Building 1.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Naif Intersection 1, Emiriah Arab Bersatu dan Silicon Oasis Arch Building 1, Emiriah Arab Bersatu?
- Telefon
- 800 90 90
- E-mel
- ASK@rta.ae
- Tapak web
- rta.ae
Kereta api bawah tanah dari Gold Souq Metro Station 1 ke Oud Metha Metro Station 1
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- AED 4–6
- Jadual di
- rta.ae
- Telefon
- 8009090
- E-mel
- ask@rta.ae
- Tapak web
- rta.ae
Bas dari Oud Metha Metro Bus Stop 1 ke Silicon Oasis Arch Building 2
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- AED 6–9
- Jadual di
- rta.ae
Bas dari Naif Intersection 1 ke Oud Metha Metro Bus Stop 1
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- AED 3–6
- Jadual di
- rta.ae
Bas dari Naif Intersection 2 ke Al Karama Bus Station 3
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- AED 5–7
- Jadual di
- rta.ae
Bas dari Al Karama Bus Station 1 ke Silicon Oasis Arch Building 2
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- AED 7–11
- Jadual di
- rta.ae
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- AED 65–80
Dubai Taxi Corporation
- Telefon
- +971 4 208 0808
- Tapak web
- dubaitaxi.ae







