Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Naif Intersection 1 ke Etisalat by e& (Dubai Metro) dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Gold Souq Metro Station 2 ke e& Metro Station 2MGrn
34 minAED 4–6Barisan 64 bas
- Naiki bas dari Naif Intersection 1 ke Al Qusais Metro Bus Stop 113 / ...
36 minAED 7–11Teksi
- Naiki teksi dari Naif Intersection 1 ke Etisalat by e& (Dubai Metro)12.2 km
10 minAED 30–40Pandu 12.2 km
- Pandu dari Naif Intersection 1 ke Etisalat by e& (Dubai Metro)12.2 km
10 minAED 5–8
Naif Intersection 1 ke Etisalat by e& (Dubai Metro) dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Naif Intersection 1 ke Etisalat by e& (Dubai Metro) adalah kereta api bawah tanah yang berharga AED 4 - AED 6 dan mengambil masa 34 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Naif Intersection 1 ke Etisalat by e& (Dubai Metro) adalah teksi yang berharga AED 30 - AED 40 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Gold Souq Metro Station 2 dan tiba di e& Metro Station 2. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Jarak antara Naif Intersection 1 dan Etisalat by e& (Dubai Metro) adalah 13 km. Jarak jalan raya ialah 12.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Naif Intersection 1 ke Etisalat by e& (Dubai Metro) tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 34 min dan berharga AED 4 - AED 6.
kereta api bawah tanah dari Gold Souq Metro Station 2 ke e& Metro Station 2 mengambil masa 22 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Naif Intersection 1 Etisalat by e& (Dubai Metro) ke kereta api, dikendalikan oleh Dubai RTA, berlepas dari stesen Gold Souq Metro Station 2.
Perkhidmatan Naif Intersection 1 Etisalat by e& (Dubai Metro) ke kereta api, dikendalikan oleh Dubai RTA, tiba di stesen e& Metro Station 2.
Ya, jarak pemanduan antara Naif Intersection 1 ke Etisalat by e& (Dubai Metro) adalah 12 km. Ia mengambil masa lebih kurang 10 min untuk memandu dari Naif Intersection 1 ke Etisalat by e& (Dubai Metro).
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Naif Intersection 1, Emiriah Arab Bersatu dan Etisalat by e& (Dubai Metro), Emiriah Arab Bersatu?
- Telefon
- 800 90 90
- E-mel
- ASK@rta.ae
- Tapak web
- rta.ae
Kereta api bawah tanah dari Gold Souq Metro Station 2 ke e& Metro Station 2
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- AED 4–6
- Jadual di
- rta.ae
- Telefon
- 8009090
- E-mel
- ask@rta.ae
- Tapak web
- rta.ae
Bas dari Naif Intersection 1 ke Al Qusais Metro Bus Stop 1
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- AED 4–7
- Jadual di
- rta.ae
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- AED 30–40
Dubai Taxi Corporation
- Telefon
- +971 4 208 0808
- Tapak web
- dubaitaxi.ae







