Terdapat 5 cara untuk bertolak dari NUS High School of Math and Science ke HarbourFront Centre (Stesen) dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 97 bas
Terbaik- Naiki bas dari Aft NUS High Sch ke Harbourfront Stn Exit A963R / ...
42 min$2–3Barisan 166 bas
Paling murah- Naiki bas dari Blk 365 ke Harbourfront Stn Exit A166
52 min$1–3Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Dover ke Outram ParkEw
- Naiki kereta api bawah tanah dari Outram Park ke HarbourfrontNe
45 min$2Teksi
- Naiki teksi dari NUS High School of Math and Science ke HarbourFront Centre (Stesen)9.1 km
9 min$7–10Pandu 9.1 km
- Pandu dari NUS High School of Math and Science ke HarbourFront Centre (Stesen)9.1 km
9 min$3–4
NUS High School of Math and Science ke HarbourFront Centre (Stesen) dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari NUS High School of Math and Science ke HarbourFront Centre (Stesen) adalah barisan 97 bas yang berharga $2 - $3 dan mengambil masa 42 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari NUS High School of Math and Science ke HarbourFront Centre (Stesen) adalah teksi yang berharga $7 - $10 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Aft NUS High Sch dan tiba di Harbourfront Stn Exit A. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 32 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari NUS High School of Math and Science ke HarbourFront Centre (Stesen). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Dover dan tiba di Harbourfront melalui Outram Park. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 45 min.
Jarak antara NUS High School of Math and Science dan HarbourFront Centre (Stesen) adalah 9 km. Jarak jalan raya ialah 9.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari NUS High School of Math and Science ke HarbourFront Centre (Stesen) tanpa kereta adalah dengan barisan 97 bas yang memerlukan 42 min dan berharga $2 - $3.
barisan 97 bas dari Aft NUS High Sch ke Harbourfront Stn Exit A mengambil masa 32 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan NUS High School of Math and Science HarbourFront Centre (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh Tower Transit Singapore, berlepas dari stesen Aft NUS High Sch.
Perkhidmatan NUS High School of Math and Science HarbourFront Centre (Stesen) ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, berlepas dari stesen Dover.
Perkhidmatan NUS High School of Math and Science HarbourFront Centre (Stesen) ke bas, dikendalikan oleh Tower Transit Singapore, tiba di stesen Harbourfront Stn Exit A.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara NUS High School of Math and Science, Singapura dan HarbourFront Centre (Stesen), Singapura?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 1800 336 8900
- Tapak web
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Dover ke Outram Park
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1–2
- Jadual di
- smrt.com.sg
Kereta api bawah tanah dari Outram Park ke Harbourfront
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- smrt.com.sg
- Telefon
- 1800-248-0950
- E-mel
- feedback@towertransit.sg
- Tapak web
- towertransit.sg
Bas dari Aft NUS High Sch ke Harbourfront Stn Exit A
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2–3
- Jadual di
- towertransit.sg
- Telefon
- 1800 - 287 2727
- E-mel
- customercare@sbstransit.com.sg
- Tapak web
- sbstransit.com.sg
Bas dari Blk 365 ke Harbourfront Stn Exit A
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $1–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- $7–10
STRIDES Premier
- Telefon
- +65 6555 8888
- Tapak web
- stridespremier.com.sg
Comfort Delgro
- Telefon
- +65 6550 8668
- Tapak web
- cdgtaxi.com.sg
Sunlight Taxi
- Telefon
- 1300-800-222
- Tapak web
- sunlighttaxi.com
Public Cab
- Telefon
- +603 6259 2020
- Tapak web
- publiccab.com
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Comfort Taxi
- Telefon
- +60 7-332 2852
- Tapak web
- comforttaxi.com.my
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan NUS High School of Math and Science HarbourFront Centre (Stesen) ke kereta api, dikendalikan oleh SMRT, tiba di stesen Outram Park.
Ya, jarak pemanduan antara NUS High School of Math and Science ke HarbourFront Centre (Stesen) adalah 9 km. Ia mengambil masa lebih kurang 9 min untuk memandu dari NUS High School of Math and Science ke HarbourFront Centre (Stesen).






