Rome2Rio

Bagaimana bertolak dariNH Collection Roma Centro, Rome ke NH Collection Palazzo Cinquecento, Romedengan kereta api bawah tanah, bas, teksi atau jalan kaki

Cari Pengangkutan ke NH Collection Palazzo Cinquecento, Rome

Lihat semua pilihan

Terdapat 5 cara untuk bertolak dari NH Collection Roma Centro, Rome ke NH Collection Palazzo Cinquecento, Rome dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki

Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.

  1. Kereta api bawah tanah

    Terbaik
    1. Naiki kereta api bawah tanah dari Lepanto ke Terminisubway subway Mea
    15 min
    €2
  2. Bas melalui Lepanto

    1. Naiki bas dari Lepanto ke Terminibus bus nMA / ...
    25 min
    €2–7
  3. Teksi

    1. Naiki teksi dari NH Collection Roma Centro, Rome ke NH Collection Palazzo Cinquecento, Rometaxi taxi 3.8 km
    5 min
    €9–11
  4. Jalan kaki

    1. Naiki jalan kaki dari NH Collection Roma Centro, Rome ke NH Collection Palazzo Cinquecento, Romewalk walk 3.5 km
    42 min
  5. Bas

    1. Naiki bas dari Rome Vatican Via Crescenzio ke Roma Termini Marsalabus bus SIT Bus Shuttle
    2 j 23 min
    €17–40

NH Collection Roma Centro, Rome ke NH Collection Palazzo Cinquecento, Rome dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah

Calendar1745Perkhidmatan mingguan
Duration15 minTempoh Purata
Ticket€2Harga Paling Murah
Lihat jadual

Soalan dan Jawapan

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara NH Collection Roma Centro, Rome, Itali dan NH Collection Palazzo Cinquecento, Rome, Itali?

Pengendali kereta api
Pengendali bas
Pengendali lain

Lagi Soalan dan Jawapan