Terdapat 6 cara untuk bertolak dari NAIA Terminal 1 ke Tutuban Station (LRT) dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari PITX Station ke Bambang Station
1 j 24 min₱31–36Bas
- Naiki bas dari Maria, Parañaque City, Manila ke Epifanio de los Santos Avenue, Lungsod ng PasayNAIA SM Fairview / ...
- Naiki bas dari Tramo, Lungsod ng Pasay ke Soler St / Roman Intersection, ManilaDivisoria - Pasay RTDA. Via L. Guinto
1 j 31 min₱45–69Bas, kereta api
- Naiki bas dari Maria, Parañaque City, Manila ke Epifanio de los Santos Avenue / Skyway , Lungsod ng Makati, ManilaBagong Silang - NAIA via Maligaya Park, EDSA / ...
- Naiki kereta api dari EDSA/Magallanes ke Manila, Tutuban StationAlabang / ...
2 j 21 min₱42–66Teksi
- Naiki teksi dari NAIA Terminal 1 ke Tutuban Station (LRT)14.1 km
15 min₱310–380Pandu 14.1 km
- Pandu dari NAIA Terminal 1 ke Tutuban Station (LRT)14.1 km
15 min₱109–157Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Manila Airport ke Tutuban Station (LRT)14.3 km
16 min₱1,600–2,300
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari NAIA Terminal 1 ke Tutuban Station (LRT) adalah kereta api yang berharga ₱31 - ₱36 dan mengambil masa 1j 24m.
Cara terpantas untuk bergerak dari NAIA Terminal 1 ke Tutuban Station (LRT) adalah teksi yang berharga ₱310 - ₱380 dan mengambil masa 15 min.
Tidak, tiada bas terus dari NAIA Terminal 1 ke Tutuban Station (LRT). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Maria, Parañaque City, Manila dan tiba di Soler St / Roman Intersection, Manila melalui Tramo, Lungsod ng Pasay. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 31m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari PITX Station dan tiba di Bambang Station. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 41 min.
Jarak antara NAIA Terminal 1 dan Tutuban Station (LRT) adalah 16 km. Jarak jalan raya ialah 14.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari NAIA Terminal 1 ke Tutuban Station (LRT) tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 24m dan berharga ₱31 - ₱36.
kereta api dari PITX Station ke Bambang Station mengambil masa 41 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan NAIA Terminal 1 Tutuban Station (LRT) ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Maria, Parañaque City, Manila.
Perkhidmatan NAIA Terminal 1 Tutuban Station (LRT) ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, berlepas dari stesen PITX Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari NAIA Terminal 1 ke Tutuban Station (LRT) adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 24m dan berharga ₱31 - ₱36. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga ₱45 - ₱70 dan mengambil masa 1j 31m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara NAIA Terminal 1, Filipina dan Tutuban Station (LRT), Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari PITX Station ke Bambang Station
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱31–36
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- 5319-0041
- E-mel
- support@pnr.gov.ph
- Tapak web
- pnr.gov.ph
Kereta api dari EDSA/Magallanes ke Manila, Tutuban Station
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱14–24
- Jadual di
- facebook.com
- Ordinary
- ₱14–20
- Aircon
- ₱18–24
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Maria, Parañaque City, Manila ke Epifanio de los Santos Avenue, Lungsod ng Pasay
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱19–29
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Tramo, Lungsod ng Pasay ke Soler St / Roman Intersection, Manila
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱26–40
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Maria, Parañaque City, Manila ke Epifanio de los Santos Avenue / Skyway , Lungsod ng Makati, Manila
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱28–45
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 15 min
- Anggaran harga
- ₱310–380
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Grabtaxi
- Telefon
- +63 915 277 3614
- Tapak web
- grab.com
Blessed Couple Taxi
- Telefon
- (02) 3415 0441
A. Alarba Taxi
- Telefon
- (046) 541 2453
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Manila Airport ke Tutuban Station (LRT)
- Anggaran harga
- ₱1,600–2,300
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan NAIA Terminal 1 Tutuban Station (LRT) ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Epifanio de los Santos Avenue, Lungsod ng Pasay.
Perkhidmatan NAIA Terminal 1 Tutuban Station (LRT) ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, tiba di stesen Bambang Station.
Ya, jarak pemanduan antara NAIA Terminal 1 ke Tutuban Station (LRT) adalah 14 km. Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk memandu dari NAIA Terminal 1 ke Tutuban Station (LRT).








