Terdapat 5 cara untuk bertolak dari NAIA Terminal 1 ke National Museum of Fine Arts dengan bas, kereta api, teksi, kereta, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Maria, Parañaque City, Manila ke Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng PasayGrotto - NAIA via EDSA, Ayala, Buendia Extn / ...
- Naiki bas dari Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng Pasay ke Taft Ave, ManilaAlabang Lawton via Zapote Coastal Rd / ...
1 j 4 min₱43–63Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari PITX Station ke United Nations Station
1 j 9 min₱27–31Teksi
- Naiki teksi dari NAIA Terminal 1 ke National Museum of Fine Arts10.6 km
11 min₱260–310Pandu 10.6 km
- Pandu dari NAIA Terminal 1 ke National Museum of Fine Arts10.6 km
11 min₱82–118Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Manila Airport ke National Museum of Fine Arts10.8 km
12 min₱1,400–2,100
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari NAIA Terminal 1 ke National Museum of Fine Arts adalah kereta api yang berharga ₱27 - ₱31 dan mengambil masa 1j 9m.
Cara terpantas untuk bergerak dari NAIA Terminal 1 ke National Museum of Fine Arts adalah teksi yang berharga ₱260 - ₱310 dan mengambil masa 11 min.
Tidak, tiada bas terus dari NAIA Terminal 1 ke National Museum of Fine Arts. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Maria, Parañaque City, Manila dan tiba di Taft Ave, Manila melalui Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng Pasay. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 4m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari PITX Station dan tiba di United Nations Station. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 31 min.
Jarak antara NAIA Terminal 1 dan National Museum of Fine Arts adalah 27 km. Jarak jalan raya ialah 10.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari NAIA Terminal 1 ke National Museum of Fine Arts tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 4m dan berharga ₱40 - ₱65.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 4m untuk bertolak dari NAIA Terminal 1 ke National Museum of Fine Arts, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan NAIA Terminal 1 National Museum of Fine Arts ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Maria, Parañaque City, Manila.
Perkhidmatan NAIA Terminal 1 National Museum of Fine Arts ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, berlepas dari stesen PITX Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari NAIA Terminal 1 ke National Museum of Fine Arts adalah dengan bas yang mengambil masa 1j 4m dan berharga ₱40 - ₱65. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga ₱27 - ₱31 dan mengambil masa 1j 9m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara NAIA Terminal 1, Filipina dan National Museum of Fine Arts, Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari PITX Station ke United Nations Station
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱27–31
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Maria, Parañaque City, Manila ke Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng Pasay
- Tempoh Purata
- 34 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱24–40
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng Pasay ke Taft Ave, Manila
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱18–27
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- ₱260–310
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Grabtaxi
- Telefon
- +63 915 277 3614
- Tapak web
- grab.com
Blessed Couple Taxi
- Telefon
- (02) 3415 0441
A. Alarba Taxi
- Telefon
- (046) 541 2453
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Manila Airport ke National Museum of Fine Arts
- Anggaran harga
- ₱1,400–2,100
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan NAIA Terminal 1 National Museum of Fine Arts ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng Pasay.
Perkhidmatan NAIA Terminal 1 National Museum of Fine Arts ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, tiba di stesen United Nations Station.
Ya, jarak pemanduan antara NAIA Terminal 1 ke National Museum of Fine Arts adalah 11 km. Ia mengambil masa lebih kurang 11 min untuk memandu dari NAIA Terminal 1 ke National Museum of Fine Arts.





