Terdapat 7 cara untuk bertolak dari NAIA Terminal 1 ke Monumento Terminal Station LRT Line 1 dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari PITX Station ke Monumento Station
1 j 24 min₱38–44Bas melalui Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng Pasay
- Naiki bas dari Maria, Parañaque City, Manila ke Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng PasayGrotto - NAIA via EDSA, Ayala, Buendia Extn / ...
- Naiki bas dari Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng Pasay ke MacDonalds, Rizal Avenue, Caloocan CityMCU - Pasay Rotonda via Rizal Ave., Mabini / ...
1 j 34 min₱54–81Teksi
- Naiki teksi dari NAIA Terminal 1 ke Monumento Terminal Station LRT Line 118.3 km
20 min₱370–450Pandu 18.3 km
- Pandu dari NAIA Terminal 1 ke Monumento Terminal Station LRT Line 118.3 km
20 min₱141–203Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Manila Airport ke Monumento Terminal Station LRT Line 118.5 km
20 min₱1,800–2,600Bas
- Naiki bas dari Terminal 1 Arrivals Area Rd, Ninoy Aquino International Airport, Parañaque City, Manila ke Epifanio de los Santos Avenue / General Rosendo Simon Intersection , Caloocan CityMalanday MIA via Pasay Rtda MOA Coastal Road
2 j 18 min₱95–140Bas #2
- Naiki bas dari Maria, Parañaque City, Manila ke Areneta Square Mall, Samson Road, Caloocan CityNAIA - Malanday via EDSA / ...
2 j 37 min₱95–150
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari NAIA Terminal 1 ke Monumento Terminal Station LRT Line 1 adalah kereta api yang berharga ₱38 - ₱44 dan mengambil masa 1j 24m.
Cara terpantas untuk bergerak dari NAIA Terminal 1 ke Monumento Terminal Station LRT Line 1 adalah teksi yang berharga ₱370 - ₱450 dan mengambil masa 20 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Terminal 1 Arrivals Area Rd, Ninoy Aquino International Airport, Parañaque City, Manila dan tiba di Epifanio de los Santos Avenue / General Rosendo Simon Intersection , Caloocan City. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2j 11m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari PITX Station dan tiba di Monumento Station. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 56 min.
Jarak antara NAIA Terminal 1 dan Monumento Terminal Station LRT Line 1 adalah 20 km. Jarak jalan raya ialah 18.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari NAIA Terminal 1 ke Monumento Terminal Station LRT Line 1 tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 24m dan berharga ₱38 - ₱44.
kereta api dari PITX Station ke Monumento Station mengambil masa 56 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan NAIA Terminal 1 Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Maria, Parañaque City, Manila.
Perkhidmatan NAIA Terminal 1 Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, berlepas dari stesen PITX Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari NAIA Terminal 1 ke Monumento Terminal Station LRT Line 1 adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 24m dan berharga ₱38 - ₱44. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas melalui Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng Pasay, yang berharga ₱50 - ₱85 dan mengambil masa 1j 34m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara NAIA Terminal 1, Filipina dan Monumento Terminal Station LRT Line 1, Filipina?
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari PITX Station ke Monumento Station
- Tempoh Purata
- 56 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱38–44
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Maria, Parañaque City, Manila ke Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng Pasay
- Tempoh Purata
- 34 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱24–40
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng Pasay ke MacDonalds, Rizal Avenue, Caloocan City
- Tempoh Purata
- 59 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱29–45
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Terminal 1 Arrivals Area Rd, Ninoy Aquino International Airport, Parañaque City, Manila ke Epifanio de los Santos Avenue / General Rosendo Simon Intersection , Caloocan City
- Tempoh Purata
- 2 j 11 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱95–140
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Maria, Parañaque City, Manila ke Areneta Square Mall, Samson Road, Caloocan City
- Tempoh Purata
- 2 j 22 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱95–150
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 20 min
- Anggaran harga
- ₱370–450
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Grabtaxi
- Telefon
- +63 915 277 3614
- Tapak web
- grab.com
Blessed Couple Taxi
- Telefon
- (02) 3415 0441
A. Alarba Taxi
- Telefon
- (046) 541 2453
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Manila Airport ke Monumento Terminal Station LRT Line 1
- Anggaran harga
- ₱1,800–2,600
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan NAIA Terminal 1 Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Senator Gil Puyat Ave / F.B. Harrison Intersection East Bound, Lungsod ng Pasay.
Perkhidmatan NAIA Terminal 1 Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, tiba di stesen Monumento Station.
Ya, jarak pemanduan antara NAIA Terminal 1 ke Monumento Terminal Station LRT Line 1 adalah 18 km. Ia mengambil masa lebih kurang 20 min untuk memandu dari NAIA Terminal 1 ke Monumento Terminal Station LRT Line 1.





