Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Myeongdong (Stesen) ke Nine Tree by Parnas Seoul Myeongdong 2 dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Ibis Myeong-dong ke Namsan Hanok Village6015 Myeongdong
21 min₩16,000–17,000Teksi
Paling murah- Naiki teksi dari Myeongdong (Stesen) ke Nine Tree by Parnas Seoul Myeongdong 21 km
1 min₩6,000–7,500Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Myeongdong (Stesen) ke Nine Tree by Parnas Seoul Myeongdong 2850 m
10 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Myeongdong (Stesen) ke Nine Tree by Parnas Seoul Myeongdong 2 adalah teksi yang berharga ₩6,000 - ₩7,500 dan mengambil masa 1 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Myeongdong (Stesen) ke Nine Tree by Parnas Seoul Myeongdong 2 adalah teksi yang berharga ₩6,000 - ₩7,500 dan mengambil masa 1 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Ibis Myeong-dong dan tiba di Namsan Hanok Village. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Myeongdong (Stesen) dan Nine Tree by Parnas Seoul Myeongdong 2 adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Myeongdong (Stesen) ke Nine Tree by Parnas Seoul Myeongdong 2 tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 21 min dan berharga ₩16,000 - ₩17,000.
bas dari Ibis Myeong-dong ke Namsan Hanok Village mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Myeongdong (Stesen) Nine Tree by Parnas Seoul Myeongdong 2 ke bas, dikendalikan oleh Airport Limousine, berlepas dari stesen Ibis Myeong-dong.
Perkhidmatan Myeongdong (Stesen) Nine Tree by Parnas Seoul Myeongdong 2 ke bas, dikendalikan oleh Airport Limousine, tiba di stesen Namsan Hanok Village.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Myeongdong (Stesen), Korea Selatan dan Nine Tree by Parnas Seoul Myeongdong 2, Korea Selatan?
- Telefon
- +82 2 2664-9898
- Tapak web
- airportlimousine.co.kr
Bas dari Ibis Myeong-dong ke Namsan Hanok Village
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₩16,000–17,000
- Jadual di
- airportlimousine.co.kr
- Tempoh Purata
- 1 min
- Anggaran harga
- ₩6,000–7,500
Kakao taxi
- Tapak web
- kakaocorp.com
International Taxi
- Telefon
- +82 1644 2255
- Tapak web
- intltaxi.co.kr


