Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Myeongdong (Stesen) ke Chugye University for the Arts dengan kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Euljiro 1-ga Station ke Ahyeon Station2-Light Green
24 min₩1,300–2,500Teksi
- Naiki teksi dari Myeongdong (Stesen) ke Chugye University for the Arts3.5 km
4 min₩8,000–10,000Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Myeongdong (Stesen) ke Chugye University for the Arts3.5 km
41 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Myeongdong (Stesen) ke Chugye University for the Arts adalah kereta api bawah tanah yang berharga ₩1,300 - ₩2,500 dan mengambil masa 24 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Myeongdong (Stesen) ke Chugye University for the Arts adalah teksi yang berharga ₩8,000 - ₩10,000 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Euljiro 1-ga Station dan tiba di Ahyeon Station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Jarak antara Myeongdong (Stesen) dan Chugye University for the Arts adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Myeongdong (Stesen) ke Chugye University for the Arts tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 24 min dan berharga ₩1,300 - ₩2,500.
kereta api bawah tanah dari Euljiro 1-ga Station ke Ahyeon Station mengambil masa 6 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Myeongdong (Stesen) Chugye University for the Arts ke kereta api, dikendalikan oleh Seoul Metro, berlepas dari stesen Euljiro 1-ga Station.
Perkhidmatan Myeongdong (Stesen) Chugye University for the Arts ke kereta api, dikendalikan oleh Seoul Metro, tiba di stesen Ahyeon Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Myeongdong (Stesen), Korea Selatan dan Chugye University for the Arts, Korea Selatan?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +82 1577 1234
- Tapak web
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari Euljiro 1-ga Station ke Ahyeon Station
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₩1,300–2,500
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- ₩8,000–10,000
Kakao taxi
- Tapak web
- kakaocorp.com
International Taxi
- Telefon
- +82 1644 2255
- Tapak web
- intltaxi.co.kr




