Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Myeongdong Cathedral ke Incheon Nonhyeon Station dengan kereta api bawah tanah, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Myeongdong Station ke Sadang Station
- Naiki kereta api bawah tanah dari Sadang Station ke Hanyang Univ. at Ansan Station
- Naiki kereta api bawah tanah dari Hanyang Univ. at Ansan Station ke Incheon Nonhyeon Station
2 j₩4,544–6,357Kereta api bawah tanah, bas
- Naiki kereta api bawah tanah dari Euljiro 3-ga Station ke Gangbyeon Station
- Naiki bas dari Dong Seoul Bus Terminal ke Ansan Express Bus Termianl
- Naiki kereta api bawah tanah dari Jungang Station ke Incheon Nonhyeon Station
2 j 51 min₩8,429–13,100Pandu 33.3 km
- Pandu dari Myeongdong Cathedral ke Incheon Nonhyeon Station33.3 km
33 min₩7,141–10,315Teksi
- Naiki teksi dari Myeongdong Cathedral ke Incheon Nonhyeon Station33.3 km
33 min₩41,000–50,000
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Myeongdong Cathedral ke Incheon Nonhyeon Station adalah kereta api bawah tanah yang berharga ₩4,500 - ₩6,500 dan mengambil masa 2j.
Cara terpantas untuk bergerak dari Myeongdong Cathedral ke Incheon Nonhyeon Station adalah pandu yang berharga ₩7,000 - ₩11,000 dan mengambil masa 33 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Myeongdong Cathedral ke Incheon Nonhyeon Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Myeongdong Station dan tiba di Incheon Nonhyeon Station melalui Sadang Station dan Hanyang Univ. at Ansan Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j.
Jarak antara Myeongdong Cathedral dan Incheon Nonhyeon Station adalah 61 km. Jarak jalan raya ialah 33.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Myeongdong Cathedral ke Incheon Nonhyeon Station tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 2j dan berharga ₩4,500 - ₩6,500.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j untuk bertolak dari Myeongdong Cathedral ke Incheon Nonhyeon Station, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Myeongdong Cathedral Incheon Nonhyeon Station ke kereta api, dikendalikan oleh Seoul Metro, berlepas dari stesen Myeongdong Station.
Perkhidmatan Myeongdong Cathedral Incheon Nonhyeon Station ke kereta api, dikendalikan oleh Seoul Metro, tiba di stesen Sadang Station.
Ya, jarak pemanduan antara Myeongdong Cathedral ke Incheon Nonhyeon Station adalah 33 km. Ia mengambil masa lebih kurang 33 min untuk memandu dari Myeongdong Cathedral ke Incheon Nonhyeon Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Myeongdong Cathedral, Seoul, Korea Selatan dan Incheon Nonhyeon Station, Korea Selatan?
- Telefon
- +82 1577 1234
- Tapak web
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari Myeongdong Station ke Sadang Station
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₩1,400–2,000
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari Sadang Station ke Hanyang Univ. at Ansan Station
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₩1,600–2,300
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari Hanyang Univ. at Ansan Station ke Incheon Nonhyeon Station
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₩1,500–2,100
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari Euljiro 3-ga Station ke Gangbyeon Station
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₩1,400–2,500
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari Jungang Station ke Incheon Nonhyeon Station
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₩1,500–2,100
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
- Telefon
- +82 1644 3070
- Tapak web
- txbus.t-money.co.kr
Bas dari Dong Seoul Bus Terminal ke Ansan Express Bus Termianl
- Tempoh Purata
- 1 j 10 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₩5,700–8,500
- Jadual di
- txbuse.t-money.co.kr
- Road
- ₩6,000–8,500
- Tempoh Purata
- 33 min
- Anggaran harga
- ₩41,000–50,000
Kakao taxi
- Tapak web
- kakaocorp.com
International Taxi
- Telefon
- +82 1644 2255
- Tapak web
- intltaxi.co.kr






