Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Mosman ke The Strand Arcade dengan feri, bas, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Feri
Terbaik- Naiki feri dari Taronga Zoo Wharf ke Circular Quay, Wharf 4, Side BF2
26 min$7–20Barisan 100 bas melalui Wynyard Station, York St, Stand H
Paling murah- Naiki bas dari Bradleys Head Rd At Thompson St ke Wynyard Station, York St, Stand H100
31 min$1–4Teksi
- Naiki teksi dari Mosman ke The Strand Arcade8.3 km
10 min$24–29Barisan 100 bas
- Naiki bas dari Bradleys Head Rd Opp Whiting Beach Rd ke QVB, York St, Stand E100
35 min$1–4
Mosman ke The Strand Arcade dengan feri dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Mosman ke The Strand Arcade adalah barisan 100 bas melalui Wynyard Station, York St, Stand H yang berharga $1 - $4 dan mengambil masa 31 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Mosman ke The Strand Arcade adalah teksi yang berharga $24 - $29 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bradleys Head Rd At Thompson St dan tiba di Wynyard Station, York St, Stand H. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Ya, terdapat perkhidmatan feri terus yang berlepas dari Taronga Zoo Wharf dan tiba di Circular Quay, Wharf 4, Side B. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Jarak antara Mosman dan The Strand Arcade adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Mosman ke The Strand Arcade tanpa kereta adalah dengan feri yang memerlukan 26 min dan berharga $7 - $20.
feri dari Taronga Zoo Wharf ke Circular Quay, Wharf 4, Side B mengambil masa 12 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Mosman The Strand Arcade ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, berlepas dari stesen Bradleys Head Rd At Thompson St.
Perkhidmatan Mosman The Strand Arcade ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, tiba di stesen Wynyard Station, York St, Stand H.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Mosman, NSW, Australia dan The Strand Arcade, NSW, Australia?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Bas dari Bradleys Head Rd At Thompson St ke Wynyard Station, York St, Stand H
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $1–4
- Jadual di
- transportnsw.info
Bas dari Bradleys Head Rd Opp Whiting Beach Rd ke QVB, York St, Stand E
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $1–4
- Jadual di
- transportnsw.info
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Feri dari Taronga Zoo Wharf ke Circular Quay, Wharf 4, Side B
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $7–10
- Jadual di
- transportnsw.info
- Telefon
- +61 2 9206 1111
- E-mel
- sydney@captaincook.com.au
- Tapak web
- captaincook.com.au
Feri dari Taronga Zoo Wharf ke Circular Quay, Wharf 4, Side B
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $8–20
- Jadual di
- captaincook.com.au
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- $24–29
WAV CABS
- Telefon
- +61 451 555 009
- Tapak web
- wavmaxicabs.com.au
Silver Service
- Telefon
- +61 9088 0445
- Tapak web
- silverservice.com.au
RSL Cabs
- Telefon
- +61 2 9581 1111
- Tapak web
- rslcabs.com.au
13Cabs
- Telefon
- 13 2227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Manly Warringah Cabs
- Telefon
- +61 9972 5600
- Tapak web
- manlycabs.com.au






