Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Mosman ke 341 George Street dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Neutral Bay Junction, Military Rd, Stand A ke Wynyard Station, York St, Stand Mbus B1 / ...
12 min$1–4Teksi
- Naiki teksi dari Mosman ke 341 George Streettaxi 7.9 km
9 min$23–28Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Mosman ke 341 George Streetwalk 5.5 km
42 minBarisan 100 bas
- Naiki bas dari Bradleys Head Rd At Thompson St ke Wynyard Station, York St, Stand Hbus 100
24 min$1–4
Mosman ke 341 George Street dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Mosman ke 341 George Street adalah bas yang berharga $1 - $4 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Mosman ke 341 George Street adalah teksi yang berharga $23 - $28 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Neutral Bay Junction, Military Rd, Stand A dan tiba di Wynyard Station, York St, Stand M. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Mosman dan 341 George Street adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Mosman ke 341 George Street tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 12 min dan berharga $1 - $4.
bas dari Neutral Bay Junction, Military Rd, Stand A ke Wynyard Station, York St, Stand M mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Mosman 341 George Street ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, berlepas dari stesen Neutral Bay Junction, Military Rd, Stand A.
Perkhidmatan Mosman 341 George Street ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, tiba di stesen Wynyard Station, York St, Stand M.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Mosman, NSW, Australia dan 341 George Street, NSW, Australia?
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Bas dari Neutral Bay Junction, Military Rd, Stand A ke Wynyard Station, York St, Stand M
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $1–4
- Jadual di
- transportnsw.info
Bas dari Bradleys Head Rd At Thompson St ke Wynyard Station, York St, Stand H
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $1–4
- Jadual di
- transportnsw.info
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- $23–28
WAV CABS
- Telefon
- +61 451 555 009
- Tapak web
- wavmaxicabs.com.au
Silver Service
- Telefon
- +61 9088 0445
- Tapak web
- silverservice.com.au
RSL Cabs
- Telefon
- +61 2 9581 1111
- Tapak web
- rslcabs.com.au
13Cabs
- Telefon
- 13 2227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Manly Warringah Cabs
- Telefon
- +61 9972 5600
- Tapak web
- manlycabs.com.au


