Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Monza ke Pozzo d'Adda dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Monza Fs ke Gessate M2Z314
- Naiki bas dari Gessate M2 ke Via Moro Via CarducciZ311
1 j 29 min€4–5Barisan 2 kereta api bawah tanah, bas
- Naiki kereta api bawah tanah dari Centrale Fs ke Gessate2
- Naiki bas dari Gessate M2 ke Via Moro Via CarducciZ311
1 j 31 min€7–10Teksi
- Naiki teksi dari Monza ke Pozzo d'Adda20.1 km
21 min€35–45Pandu 20.1 km
- Pandu dari Monza ke Pozzo d'Adda20.1 km
21 min€4–5
Monza ke Pozzo d'Adda dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Monza ke Pozzo d'Adda adalah pandu yang berharga €3 - €5 dan mengambil masa 21 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Monza ke Pozzo d'Adda adalah teksi yang berharga €35 - €45 dan mengambil masa 21 min.
Tidak, tiada bas terus dari Monza ke Pozzo d'Adda. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Monza Fs dan tiba di Via Moro Via Carducci melalui Gessate M2. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 29m.
Jarak antara Monza dan Pozzo d'Adda adalah 30 km. Jarak jalan raya ialah 20.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Monza ke Pozzo d'Adda tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 29m dan berharga €4 - €6.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 29m untuk bertolak dari Monza ke Pozzo d'Adda, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Monza Pozzo d'Adda ke bas, dikendalikan oleh Nord Est Trasporti, berlepas dari stesen Monza Fs.
Perkhidmatan Monza Pozzo d'Adda ke bas, dikendalikan oleh Nord Est Trasporti, tiba di stesen Gessate M2.
Ya, jarak pemanduan antara Monza ke Pozzo d'Adda adalah 20 km. Ia mengambil masa lebih kurang 21 min untuk memandu dari Monza ke Pozzo d'Adda.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Monza, Itali dan Pozzo d'Adda, Itali?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 02.48.607.607
- Tapak web
- atm.it
Kereta api bawah tanah dari Centrale Fs ke Gessate
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3–4
- Jadual di
- atm.it
- Telefon
- 800 905150
- Tapak web
- nordesttrasporti.it
Bas dari Monza Fs ke Gessate M2
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- nordesttrasporti.it
- 2nd Class
- €3–5
Bas dari Gessate M2 ke Via Moro Via Carducci
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €1
- Jadual di
- nordesttrasporti.it
- 2nd Class
- €1
- Tempoh Purata
- 21 min
- Anggaran harga
- €35–45
Taxi Milano
- Telefon
- +39 02 8585
- Tapak web
- milanoradiotaxi.it
Taxi Blu
- Telefon
- +39 02 4040
- Tapak web
- taxiblu.it
Taxi 026969
- Telefon
- +39 02 661 16454
- Tapak web
- 026969.it
Etaxi SRL
- Telefon
- +39 02 5353








