Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke National Museum of Fine Arts dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Monumento Station ke Central Terminal Station LRT Line 1
35 min₱24–28Bas
- Naiki bas dari MacDonalds, Rizal Avenue, Caloocan City ke Taft Ave, ManilaMCU - Pasay Rotonda via Rizal Ave., Taft Ave. / ...
44 min₱26–40Teksi
- Naiki teksi dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke National Museum of Fine Arts9.2 km
10 min₱180–230Pandu 9.2 km
- Pandu dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke National Museum of Fine Arts9.2 km
10 min₱71–102Bas melalui Padre Burgos St, Manila
- Naiki bas dari MacDonalds, Rizal Avenue, Caloocan City ke Padre Burgos St, ManilaMcu-Pasay Rtda, Mabini / ...
46 min₱27–40
Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke National Museum of Fine Arts dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke National Museum of Fine Arts adalah kereta api yang berharga ₱24 - ₱28 dan mengambil masa 35 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke National Museum of Fine Arts adalah teksi yang berharga ₱180 - ₱230 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari MacDonalds, Rizal Avenue, Caloocan City dan tiba di Taft Ave, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 39 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Monumento Station dan tiba di Central Terminal Station LRT Line 1. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Jarak antara Monumento Terminal Station LRT Line 1 dan National Museum of Fine Arts adalah 8 km. Jarak jalan raya ialah 9.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke National Museum of Fine Arts tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 35 min dan berharga ₱24 - ₱28.
kereta api dari Monumento Station ke Central Terminal Station LRT Line 1 mengambil masa 26 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Monumento Terminal Station LRT Line 1 National Museum of Fine Arts ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen MacDonalds, Rizal Avenue, Caloocan City.
Perkhidmatan Monumento Terminal Station LRT Line 1 National Museum of Fine Arts ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, berlepas dari stesen Monumento Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke National Museum of Fine Arts adalah dengan kereta api yang mengambil masa 35 min dan berharga ₱24 - ₱28. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga ₱26 - ₱40 dan mengambil masa 44 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Monumento Terminal Station LRT Line 1, Filipina dan National Museum of Fine Arts, Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari Monumento Station ke Central Terminal Station LRT Line 1
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱24–28
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari MacDonalds, Rizal Avenue, Caloocan City ke Taft Ave, Manila
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱26–40
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari MacDonalds, Rizal Avenue, Caloocan City ke Padre Burgos St, Manila
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱27–40
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- ₱180–230
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Monumento Terminal Station LRT Line 1 National Museum of Fine Arts ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Taft Ave, Manila.
Perkhidmatan Monumento Terminal Station LRT Line 1 National Museum of Fine Arts ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, tiba di stesen Central Terminal Station LRT Line 1.
Ya, jarak pemanduan antara Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke National Museum of Fine Arts adalah 9 km. Ia mengambil masa lebih kurang 10 min untuk memandu dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke National Museum of Fine Arts.





