Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke Embassy of Israel dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Monumento Station ke EDSA Station LRT Line 1
1 j 29 min₱69–86Bas
Paling murah- Naiki bas dari Epifanio de los Santos Avenue / General Rosendo Simon Intersection , Caloocan City ke Epifanio de los Santos Avenue, Makati City, ManilaMalanday MIA via Pasay Rtda MOA Coastal Road / ...
1 j 51 min₱60–95Bas melalui Kalayaan Ave, Makati City, Manila
- Naiki bas dari Epifanio de los Santos Avenue / General Rosendo Simon Intersection , Caloocan City ke Epifanio de los Santos Avenue, Makati City, ManilaMalanday MIA via Pasay Rtda MOA Coastal Road / ...
1 j 46 min₱83–123Teksi
- Naiki teksi dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke Embassy of Israel18.5 km
21 min₱320–390Pandu 18.5 km
- Pandu dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke Embassy of Israel18.5 km
21 min₱142–205
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke Embassy of Israel adalah kereta api yang berharga ₱65 - ₱90 dan mengambil masa 1j 29m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke Embassy of Israel adalah teksi yang berharga ₱320 - ₱390 dan mengambil masa 21 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Epifanio de los Santos Avenue / General Rosendo Simon Intersection , Caloocan City dan tiba di Epifanio de los Santos Avenue, Makati City, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 19m.
Jarak antara Monumento Terminal Station LRT Line 1 dan Embassy of Israel adalah 31 km. Jarak jalan raya ialah 18.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke Embassy of Israel tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 29m dan berharga ₱65 - ₱90.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 29m untuk bertolak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke Embassy of Israel, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Monumento Terminal Station LRT Line 1 Embassy of Israel ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Epifanio de los Santos Avenue / General Rosendo Simon Intersection , Caloocan City.
Cara terbaik untuk bertolak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke Embassy of Israel adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 29m dan berharga ₱65 - ₱90. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas melalui Kalayaan Ave, Makati City, Manila, yang berharga ₱80 - ₱130 dan mengambil masa 1j 46m.
Perkhidmatan Monumento Terminal Station LRT Line 1 Embassy of Israel ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Epifanio de los Santos Avenue, Makati City, Manila.
Ya, jarak pemanduan antara Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke Embassy of Israel adalah 19 km. Ia mengambil masa lebih kurang 21 min untuk memandu dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke Embassy of Israel.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Monumento Terminal Station LRT Line 1, Filipina dan Embassy of Israel, Filipina?
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari Monumento Station ke EDSA Station LRT Line 1
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱33–38
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Epifanio de los Santos Avenue / General Rosendo Simon Intersection , Caloocan City ke Epifanio de los Santos Avenue, Makati City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 19 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱60–95
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 21 min
- Anggaran harga
- ₱320–390
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com





