Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke EDSA Station LRT Line 1 dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Monumento Station ke EDSA Station LRT Line 1
50 min₱33–38Bas
Paling murah- Naiki bas dari MacDonalds, Rizal Avenue, Caloocan City ke Taft Ave, Lungsod ng PasayMCU - Pasay Rotonda via Rizal Ave., Taft Ave. / ...
1 j 7 min₱30–50Teksi
- Naiki teksi dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke EDSA Station LRT Line 115.2 km
16 min₱270–330Pandu 15.2 km
- Pandu dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke EDSA Station LRT Line 115.2 km
16 min₱116–167
Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke EDSA Station LRT Line 1 dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke EDSA Station LRT Line 1 adalah kereta api yang berharga ₱33 - ₱38 dan mengambil masa 50 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke EDSA Station LRT Line 1 adalah teksi yang berharga ₱270 - ₱330 dan mengambil masa 16 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari MacDonalds, Rizal Avenue, Caloocan City dan tiba di Taft Ave, Lungsod ng Pasay. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 7m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Monumento Station dan tiba di EDSA Station LRT Line 1. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 50 min.
Jarak antara Monumento Terminal Station LRT Line 1 dan EDSA Station LRT Line 1 adalah 14 km. Jarak jalan raya ialah 15.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke EDSA Station LRT Line 1 tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 50 min dan berharga ₱33 - ₱38.
kereta api dari Monumento Station ke EDSA Station LRT Line 1 mengambil masa 50 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Monumento Terminal Station LRT Line 1 EDSA Station LRT Line 1 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen MacDonalds, Rizal Avenue, Caloocan City.
Perkhidmatan Monumento Terminal Station LRT Line 1 EDSA Station LRT Line 1 ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, berlepas dari stesen Monumento Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke EDSA Station LRT Line 1 adalah dengan kereta api yang mengambil masa 50 min dan berharga ₱33 - ₱38. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga ₱30 - ₱50 dan mengambil masa 1j 7m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Monumento Terminal Station LRT Line 1, Filipina dan EDSA Station LRT Line 1, Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari Monumento Station ke EDSA Station LRT Line 1
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱33–38
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari MacDonalds, Rizal Avenue, Caloocan City ke Taft Ave, Lungsod ng Pasay
- Tempoh Purata
- 1 j 7 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱30–50
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 16 min
- Anggaran harga
- ₱270–330
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Monumento Terminal Station LRT Line 1 EDSA Station LRT Line 1 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Taft Ave, Lungsod ng Pasay.
Perkhidmatan Monumento Terminal Station LRT Line 1 EDSA Station LRT Line 1 ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, tiba di stesen EDSA Station LRT Line 1.
Ya, jarak pemanduan antara Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke EDSA Station LRT Line 1 adalah 15 km. Ia mengambil masa lebih kurang 16 min untuk memandu dari Monumento Terminal Station LRT Line 1 ke EDSA Station LRT Line 1.





