Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Montpellier ke La Croix-Rousse dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Montpellier Saint-Roch ke Lyon Part Dieutrain Tgv
3 j 4 min€36–119Bas melalui Lyon
Paling murah- Naiki bas dari Montpellier ke Lyonbus FlixBus 788 / ...
5 j 28 min€20–35Bas
- Naiki bas dari Montpellier - Sabines Bus Station ke Lyon - Perrache Bus Stationbus BlaBlaCar Bus
4 j 3 min€21–38Pandu 305.1 km
- Pandu dari Montpellier ke La Croix-Roussecar 305.1 km
3 j 3 min€48–69
Montpellier ke La Croix-Rousse dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Montpellier ke La Croix-Rousse adalah bas melalui Lyon yang berharga €20 - €35 dan mengambil masa 5j 28m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Montpellier ke La Croix-Rousse adalah pandu yang berharga €45 - €70 dan mengambil masa 3j 3m.
Tidak, tiada bas terus dari Montpellier ke La Croix-Rousse. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Montpellier dan tiba di St-Paul melalui Cité Scolaire Inter. Z4. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5j 28m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Montpellier ke La Croix-Rousse. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Montpellier Saint-Roch dan tiba di Lyon Vaise melalui Lyon Part Dieu. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 4m.
Jarak antara Montpellier dan La Croix-Rousse adalah 323 km. Jarak jalan raya ialah 305.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Montpellier ke La Croix-Rousse tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 3j 4m dan berharga €35 - €120.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 4m untuk bertolak dari Montpellier ke La Croix-Rousse, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Montpellier La Croix-Rousse ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Montpellier.
Perkhidmatan Montpellier La Croix-Rousse ke kereta api, dikendalikan oleh TGV inOui, berlepas dari stesen Montpellier Saint-Roch.
Cara terbaik untuk bertolak dari Montpellier ke La Croix-Rousse adalah dengan kereta api yang mengambil masa 3j 4m dan berharga €35 - €120. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €20 - €40 dan mengambil masa 4j 3m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Montpellier, Perancis dan La Croix-Rousse, Auvergne-Rhône-Alpes, Perancis?
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- sncf-connect.com
Kereta api dari Montpellier Saint-Roch ke Lyon Part Dieu
- Tempoh Purata
- 1 j 49 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €60–100
- Jadual di
- sncf-connect.com
- Tempah di
- sncf-connect.com
Butiran Hubungan
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Montpellier Saint-Roch ke Lyon Part Dieu
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Montpellier Saint-Roch ke Lyon Part Dieu
- Tempoh Purata
- 2 j 42 min
- Kekerapan
- seminggu sekali
- Anggaran harga
- €45–120
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- Telefon
- +3-389-268-0068
- Tapak web
- blablacar.co.uk
Bas dari Montpellier - Sabines Bus Station ke Lyon - Perrache Bus Station
- Tempoh Purata
- 3 j 40 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €19–40
- Jadual di
- blablacar.co.uk
- Tempah di
- blablacar.co.uk
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Montpellier ke Lyon
- Tempoh Purata
- 4 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €20–35
- Jadual di
- flixbus.fr
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Montpellier La Croix-Rousse ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Lyon.
Perkhidmatan Montpellier La Croix-Rousse ke kereta api, dikendalikan oleh TGV inOui, tiba di stesen Lyon Part Dieu.
Ya, jarak pemanduan antara Montpellier ke La Croix-Rousse adalah 305 km. Ia mengambil masa lebih kurang 3j 3m untuk memandu dari Montpellier ke La Croix-Rousse.



























