Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Moncloa-Aravaca ke Aeropuerto T1 - Llegadas dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 8 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Nuevos Ministerios ke Aeropuerto T1-T2-T3subway 8
23 min€1–3Barisan 203 bas
- Naiki bas dari Cibeles ke Aeropuerto T1 - Salidasbus 203 / ...
28 min€5–7Teksi
- Naiki teksi dari Moncloa-Aravaca ke Aeropuerto T1 - Llegadastaxi 15.5 km
16 min€30–40Pandu 15.5 km
- Pandu dari Moncloa-Aravaca ke Aeropuerto T1 - Llegadascar 15.5 km
16 min€3–4Bas, barisan 203 bas
- Naiki bas dari Consejo Superior De Deportes ke Cibelesbus N20
- Naiki bas dari Cibeles ke Aeropuerto T1 - Salidasbus 203 / ...
48 min€7–9
Moncloa-Aravaca ke Aeropuerto T1 - Llegadas dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Moncloa-Aravaca ke Aeropuerto T1 - Llegadas adalah barisan 8 kereta api bawah tanah yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Moncloa-Aravaca ke Aeropuerto T1 - Llegadas adalah teksi yang berharga €30 - €40 dan mengambil masa 16 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Cibeles dan tiba di Aeropuerto T1 - Salidas. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Nuevos Ministerios dan tiba di Aeropuerto T1-T2-T3. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 16 min.
Jarak antara Moncloa-Aravaca dan Aeropuerto T1 - Llegadas adalah 12 km. Jarak jalan raya ialah 15.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Moncloa-Aravaca ke Aeropuerto T1 - Llegadas tanpa kereta adalah dengan barisan 8 kereta api bawah tanah yang memerlukan 23 min dan berharga €1 - €3.
barisan 8 kereta api bawah tanah dari Nuevos Ministerios ke Aeropuerto T1-T2-T3 mengambil masa 16 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Moncloa-Aravaca Aeropuerto T1 - Llegadas ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, berlepas dari stesen Cibeles.
Perkhidmatan Moncloa-Aravaca Aeropuerto T1 - Llegadas ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, berlepas dari stesen Nuevos Ministerios.
Perkhidmatan Moncloa-Aravaca Aeropuerto T1 - Llegadas ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, tiba di stesen Aeropuerto T1 - Salidas.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Moncloa-Aravaca, Sepanyol dan Aeropuerto T1 - Llegadas, Madrid, Sepanyol?
- Telefon
- +34 900 444 404
- Tapak web
- metromadrid.es
Kereta api bawah tanah dari Nuevos Ministerios ke Aeropuerto T1-T2-T3
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- metromadrid.es
- Telefon
- +34 900 878 331
- Tapak web
- emtmadrid.es
Bas dari Cibeles ke Aeropuerto T1 - Salidas
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €5–7
- Jadual di
- emtmadrid.es
Bas dari Consejo Superior De Deportes ke Cibeles
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- emtmadrid.es
- Tempoh Purata
- 16 min
- Anggaran harga
- €30–40
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Star Taxi Mercedes Madrid
- Telefon
- +34 915 932 020
- Tapak web
- taximercedes.com
Radioteléfono Taxi de Madrid
- Telefon
- +34 915 478 200
- Tapak web
- radiotelefono-taxi.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 760 081
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Radio Taxi Independiente Madrid
- Telefon
- +34 914 051 213
- Tapak web
- radiotaxiindependiente.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Moncloa-Aravaca Aeropuerto T1 - Llegadas ke kereta api, dikendalikan oleh Metro de Madrid, tiba di stesen Aeropuerto T1-T2-T3.
Ya, jarak pemanduan antara Moncloa-Aravaca ke Aeropuerto T1 - Llegadas adalah 15 km. Ia mengambil masa lebih kurang 16 min untuk memandu dari Moncloa-Aravaca ke Aeropuerto T1 - Llegadas.












