Terdapat 2 cara untuk bertolak dari Modena ke Modena - Direzionale 70 dengan bas atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Modena ke Modena - Direzionale 70 adalah barisan 11 bas yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 3 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Modena ke Modena - Direzionale 70 adalah barisan 11 bas yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Piazza Mazzini dan tiba di Modena - Piazzale Risorgimento. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi Isnin hingga Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Jarak antara Modena dan Modena - Direzionale 70 adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Modena ke Modena - Direzionale 70 tanpa kereta adalah dengan barisan 11 bas yang memerlukan 3 min dan berharga €1 - €2.
barisan 11 bas dari Piazza Mazzini ke Modena - Piazzale Risorgimento mengambil masa 3 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Modena Modena - Direzionale 70 ke bas, dikendalikan oleh SETA S.p.A. - Società Emiliana Trasporti Autofiloviari, berlepas dari stesen Piazza Mazzini.
Perkhidmatan Modena Modena - Direzionale 70 ke bas, dikendalikan oleh SETA S.p.A. - Società Emiliana Trasporti Autofiloviari, tiba di stesen Modena - Piazzale Risorgimento.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Modena, Itali dan Modena - Direzionale 70, Itali?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +39 840 000 216
- Tapak web
- setaweb.it
Bas dari Piazza Mazzini ke Modena - Piazzale Risorgimento
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- setaweb.it
