Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Milan ke p.za risorgimento dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, jalan kaki, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 4 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki subway dari Santa Sofia ke Tricoloresubway 4
8 min€1–2Barisan 61 bas
- Naiki bus dari via larga ke p.za risorgimentobus 61
9 min€1–2Teksi
- Naiki taxi dari Milan ke p.za risorgimentotaxi 2.9 km
5 min€8–11Jalan kaki
- Naiki walk dari Milan ke p.za risorgimentowalk 1.9 km
22 minBarisan 19 trem
- Naiki tram dari via larga ke tricolore m4tram 19
15 min€1–2
Milan ke p.za risorgimento dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Milan ke p.za risorgimento adalah barisan 61 bas yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 9 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Milan ke p.za risorgimento adalah teksi yang berharga €8 - €11 dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari via larga dan tiba di p.za risorgimento. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Santa Sofia dan tiba di Tricolore. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi Isnin hingga Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara Milan dan p.za risorgimento adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Milan ke p.za risorgimento tanpa kereta adalah dengan barisan 4 kereta api bawah tanah yang memerlukan 8 min dan berharga €1 - €2.
barisan 4 kereta api bawah tanah dari Santa Sofia ke Tricolore mengambil masa 5 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Milan p.za risorgimento ke bas, dikendalikan oleh ATM, berlepas dari stesen via larga.
Perkhidmatan Milan p.za risorgimento ke kereta api, dikendalikan oleh ATM, berlepas dari stesen Santa Sofia.
Perkhidmatan Milan p.za risorgimento ke bas, dikendalikan oleh ATM, tiba di stesen p.za risorgimento.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Milan, Itali dan p.za risorgimento, Itali?
- Telefon
- 02.48.607.607
- Tapak web
- ATM
Kereta api bawah tanah dari Santa Sofia ke Tricolore
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- ATM
Trem dari via larga ke tricolore m4
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- ATM
- Telefon
- 02.48.607.607
- Tapak web
- ATM
Bas dari via larga ke p.za risorgimento
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- ATM
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- €8–11
Etaxi SRL
- Telefon
- +39 02 5353
Taxi 026969
- Telefon
- +39 02 661 16454
- Tapak web
- 026969.it
Taxi Blu
- Telefon
- +39 02 4040
- Tapak web
- taxiblu.it
Taxi Milano
- Telefon
- +39 02 8585
- Tapak web
- milanoradiotaxi.it
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Milan p.za risorgimento ke kereta api, dikendalikan oleh ATM, tiba di stesen Tricolore.






