Terdapat 7 cara untuk bertolak dari Meudon ke Stadium Roland Garros dengan bas, teksi, jalan kaki, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Stalingrad ke René Descartesbus N61
27 min€2–3Barisan 123 bas
- Naiki bas dari Verdun - Docteur Lombard ke Rue des Pinsbus 123
28 min€2–3Teksi
- Naiki teksi dari Meudon ke Stadium Roland Garrostaxi 5.6 km
9 min€11–14Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Meudon ke Stadium Roland Garroswalk 4.6 km
55 minBas, barisan 123 bas
- Naiki bas dari Stalingrad ke Marcel Sembatbus N61
- Naiki bas dari Marcel Sembat ke Rue des Pinsbus 123
29 min€3–6Trem
- Naiki trem dari Meudon-sur-Seine ke Parc de Saint-Cloudtram T2
34 minBarisan 389 bas, barisan 123 bas
- Naiki bas dari Stalingrad ke Hôtel de Villebus 389
- Naiki bas dari Gallieni ke Rue des Pinsbus 123
55 min€3–6
Meudon ke Stadium Roland Garros dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Meudon ke Stadium Roland Garros adalah bas yang berharga €2 - €3 dan mengambil masa 27 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Meudon ke Stadium Roland Garros adalah teksi yang berharga €11 - €14 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Stalingrad dan tiba di René Descartes. Perkhidmatan berlepas setiap 2 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Meudon-sur-Seine dan tiba di Parc de Saint-Cloud. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Jarak antara Meudon dan Stadium Roland Garros adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Meudon ke Stadium Roland Garros tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 27 min dan berharga €2 - €3.
bas dari Stalingrad ke René Descartes mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 2 jam.
Perkhidmatan Meudon Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Stalingrad.
Perkhidmatan Meudon Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Meudon-sur-Seine.
Perkhidmatan Meudon Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen René Descartes.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Meudon, Île-de-France, Perancis dan Stadium Roland Garros, Perancis?
Trem dari Meudon-sur-Seine ke Parc de Saint-Cloud
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Stalingrad ke René Descartes
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Verdun - Docteur Lombard ke Rue des Pins
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Stalingrad ke Marcel Sembat
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Marcel Sembat ke Rue des Pins
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Stalingrad ke Hôtel de Ville
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Gallieni ke Rue des Pins
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- €11–14
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Meudon Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Parc de Saint-Cloud.






