Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Meudon ke Place Denfert-Rochereau dengan kereta api, kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 6 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api dari Meudon ke Paris Gare MontparnasseN
- Naiki kereta api bawah tanah dari Montparnasse Bienvenue ke Denfert-Rochereau6
18 min€6–7Bas
Paling murah- Naiki bas dari Stalingrad ke Gare MontparnasseN61
46 min€2–4Teksi
- Naiki teksi dari Meudon ke Place Denfert-Rochereau10.4 km
14 min€17–21Pandu 10.4 km
- Pandu dari Meudon ke Place Denfert-Rochereau10.4 km
14 min€2–3Kereta api
- Naiki kereta api dari Meudon Val Fleury ke Saint-Michel Notre-DameC
33 min€5–9Barisan 169 bas, barisan 59 bas
- Naiki bas dari Stalingrad ke Gare de Clamart169
- Naiki bas dari gare de clamart ke Denfert-Rochereau - Froidevaux59
1 j 5 min€4–6
Meudon ke Place Denfert-Rochereau dengan kereta api, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Meudon ke Place Denfert-Rochereau adalah pandu yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 14 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Meudon ke Place Denfert-Rochereau adalah teksi yang berharga €17 - €21 dan mengambil masa 14 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Stalingrad dan tiba di Gare Montparnasse. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 31 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Meudon ke Place Denfert-Rochereau. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Meudon dan tiba di Denfert-Rochereau melalui Montparnasse Bienvenue. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 18 min.
Jarak antara Meudon dan Place Denfert-Rochereau adalah 8 km. Jarak jalan raya ialah 10.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Meudon ke Place Denfert-Rochereau tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 6 kereta api bawah tanah yang memerlukan 18 min dan berharga €6 - €8.
Ia mengambil masa lebih kurang 18 min untuk bertolak dari Meudon ke Place Denfert-Rochereau, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Meudon Place Denfert-Rochereau ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Stalingrad.
Perkhidmatan Meudon Place Denfert-Rochereau ke kereta api, dikendalikan oleh Transilien – SNCF Voyageurs, berlepas dari stesen Meudon.
Cara terbaik untuk bertolak dari Meudon ke Place Denfert-Rochereau adalah dengan bas yang mengambil masa 46 min dan berharga €2 - €4. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €5 - €10 dan mengambil masa 33 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Meudon, Île-de-France, Perancis dan Place Denfert-Rochereau, Perancis?
- Telefon
- +33 7 75 09 75 75
- Tapak web
- transilien.com
Kereta api dari Meudon ke Paris Gare Montparnasse
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- transilien.com
Kereta api bawah tanah dari Montparnasse Bienvenue ke Denfert-Rochereau
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Meudon Val Fleury ke Saint-Michel Notre-Dame
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–5
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- 2nd Class
- €2–3
- Rail 1st Class
- €3–5
Bas dari Stalingrad ke Gare Montparnasse
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Stalingrad ke Gare de Clamart
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari gare de clamart ke Denfert-Rochereau - Froidevaux
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- 01 34 57 57 57
- Tapak web
- navitia.io
Bas dari Stalingrad ke Gare Montparnasse
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Jadual di
- me-deplacer.iledefrance-mobilites.fr
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- €17–21
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Meudon Place Denfert-Rochereau ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Gare Montparnasse.
Perkhidmatan Meudon Place Denfert-Rochereau ke kereta api, dikendalikan oleh Transilien – SNCF Voyageurs, tiba di stesen Paris Gare Montparnasse.
Ya, jarak pemanduan antara Meudon ke Place Denfert-Rochereau adalah 10 km. Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk memandu dari Meudon ke Place Denfert-Rochereau.






















