Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Merang Jetty ke Jeti Tamadun Islam dengan bas, feri, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 102 bas
Terbaik- Naiki bas dari Merang Jetty ke Hentian Bus Majlis Bandaraya Kuala Terengganu102
2 j 9 minRM 25–31Pandu 37.3 km
Paling murah- Pandu dari Merang Jetty ke Jeti Tamadun Islam37.3 km
33 minRM 7–10Feri
- Naiki feri dari Merang Jetty ke Redang Island Ferry
- Naiki feri dari Redang Island Ferry ke Jeti Tamadun Islam
3 j 15 minRM 107–110Teksi
- Naiki teksi dari Merang Jetty ke Jeti Tamadun Islam37.3 km
33 minRM 85–110
Merang Jetty ke Jeti Tamadun Islam dengan feri
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Merang Jetty ke Jeti Tamadun Islam adalah pandu yang berharga RM 6 - RM 10 dan mengambil masa 33 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Merang Jetty ke Jeti Tamadun Islam adalah pandu yang berharga RM 6 - RM 10 dan mengambil masa 33 min.
Tidak, tiada feri terus dari Merang Jetty ke Jeti Tamadun Islam. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Merang Jetty dan tiba di Jeti Tamadun Islam melalui Redang Island Ferry. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 15m.
Jarak antara Merang Jetty dan Jeti Tamadun Islam adalah 47 km. Jarak jalan raya ialah 37.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Merang Jetty ke Jeti Tamadun Islam tanpa kereta adalah dengan barisan 102 bas yang memerlukan 2j 9m dan berharga RM 25 - RM 35.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 9m untuk bertolak dari Merang Jetty ke Jeti Tamadun Islam, termasuk pertukaran.
Ya, jarak pemanduan antara Merang Jetty ke Jeti Tamadun Islam adalah 37 km. Ia mengambil masa lebih kurang 33 min untuk memandu dari Merang Jetty ke Jeti Tamadun Islam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Merang Jetty, Malaysia dan Jeti Tamadun Islam, Malaysia?
- Telefon
- 019 - 2436350
- E-mel
- info@maralinergroup.com
- Tapak web
- maralinergroup.my
Bas dari Merang Jetty ke Hentian Bus Majlis Bandaraya Kuala Terengganu
- Tempoh Purata
- 2 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- RM 4–6
- Jadual di
- maralinergroup.my
- Tapak web
- merangjetty.com
Feri dari Merang Jetty ke Redang Island Ferry
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- RM 55
- Jadual di
- merangjetty.com
- Telefon
- +60 19-929 9587
- Tapak web
- easybook.com
Feri dari Merang Jetty ke Redang Island Ferry
- Tempoh Purata
- 1 j 20 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- RM 53
- Tempah di
- easybook.com
- Telefon
- +60 16-416 0338
- E-mel
- sejahteraferry@yahoo.com
- Tapak web
- facebook.com
Feri dari Redang Island Ferry ke Jeti Tamadun Islam
- Tempoh Purata
- 1 j 30 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- RM 55
- Jadual di
- facebook.com
- Tempoh Purata
- 33 min
- Anggaran harga
- RM 85–110





