Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Menifee ke Bandar Raya Kansas dengan kereta, kapal terbang, bas, atau kereta api
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Pandu ke Indio/Palm Springs, terbang
Terbaik- Pandu dari Menifee ke Indio-Palm-Springs-Airport-PSPcar
- Terbang dari Indio/Palm Springs (PSP) ke Kansas City (MCI)plane PSP - MCI
7 j 29 min$170–814Bas
- Naiki bus dari Perris ke San Bernardinobus
- Naiki bus dari Fontana Metrolink Transit Center ke El Pasobus
- Naiki bus dari El Paso ke 2745 Southwest Blvd - Kansas Citybus
36 j 59 min$286–379Kereta api
- Naiki train dari Riverside ke Kansas Citytrain Southwest Chief
37 j 4 min$441–1,005Pandu 1,511.9 bt
- Pandu dari Menifee ke Bandar Raya Kansascar 1,511.9 bt
26 j 18 min$276–399Kereta api ke Lapangan Terbang Antarabangsa Los Angeles, terbang
- Naiki train dari Perris - Downtown ke L.A. Union Stationtrain
- Terbang dari Lapangan Terbang Antarabangsa Los Angeles (LAX) ke Kansas City (MCI)plane LAX - MCI
9 j 58 min$208–681
Menifee ke Bandar Raya Kansas dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Menifee ke Bandar Raya Kansas adalah bas yang berharga $280 - $380 dan mengambil masa 36j 59m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Menifee ke Bandar Raya Kansas adalah pandu dan terbang yang berharga $170 - $850 dan mengambil masa 7j 29m.
Tidak, tiada bas terus dari Menifee ke Bandar Raya Kansas. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Hwy 74 + Menifee dan tiba di 2745 Southwest Blvd - Kansas City melalui Perris, G Street @ Oak, Fontana Metrolink Transit Center dan El Paso. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 36j 59m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Menifee ke Bandar Raya Kansas. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Riverside dan tiba di Kansas City melalui . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 37j 4m.
Jarak antara Menifee dan Bandar Raya Kansas adalah 1350 batu. Jarak jalan raya ialah 1520.7 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Menifee ke Bandar Raya Kansas tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 36j 59m dan berharga $280 - $380.
Ia mengambil masa lebih kurang 7j 29m untuk bertolak dari Menifee ke Bandar Raya Kansas, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Menifee Bandar Raya Kansas ke bas, dikendalikan oleh Limousine Express, berlepas dari stesen Perris.
Perkhidmatan Menifee Bandar Raya Kansas ke kereta api, dikendalikan oleh Amtrak, berlepas dari stesen Riverside.
Cara terbaik untuk bertolak dari Menifee ke Bandar Raya Kansas adalah dengan bas yang mengambil masa 36j 59m dan berharga $280 - $380. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $440 - $1,000 dan mengambil masa 37j 4m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Menifee, CA, Amerika Syarikat dan Bandar Raya Kansas, MO, Amerika Syarikat?
- Tapak web
- southwest.com
Penerbangan dari Indio/Palm Springs ke Kansas City melalui Denver
- Tempoh Purata
- 5 j 33 min
- Masa
- Selasa, Rabu, Isnin, Khamis, Jumaat dan Ahad
- Anggaran harga
- $160–800
Penerbangan dari Indio/Palm Springs ke Kansas City melalui Las Vegas
- Tempoh Purata
- 6 j 26 min
- Masa
- Ahad, Isnin, Khamis, Jumaat dan Hari Sabtu
- Anggaran harga
- $160–800
Penerbangan dari Indio/Palm Springs ke Kansas City melalui Austin
- Tempoh Purata
- 6 j 15 min
- Masa
- Hari Sabtu
- Anggaran harga
- $210–900
Penerbangan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Los Angeles ke Kansas City
- Tempoh Purata
- 3 j 8 min
- Masa
- Setiap hari
- Anggaran harga
- $140–650
Penerbangan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Los Angeles ke Kansas City melalui Phoenix
- Tempoh Purata
- 4 j 58 min
- Masa
- Ahad dan Hari Sabtu
- Anggaran harga
- $140–700
Penerbangan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Los Angeles ke Kansas City melalui Denver
- Tempoh Purata
- 4 j 56 min
- Masa
- Selasa, Rabu, Hari Sabtu dan Ahad
- Anggaran harga
- $140–700
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +1 800-872-7245
- Tapak web
- amtrak.com
Kereta api dari Riverside ke Kansas City
- Tempoh Purata
- 33 j 48 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $440–1,000
- Jadual di
- amtrak.com
- Telefon
- +1 866 691 9732
- E-mel
- eplasales@eplalimo.com
- Tapak web
- eplalimo.com
Bas dari Perris ke San Bernardino
- Tempoh Purata
- 1 j 30 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $24–35
- Jadual di
- eplalimo.com
- Tempah di
- eplalimo.com
- One Way
- $24–35
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Menifee Bandar Raya Kansas ke bas, dikendalikan oleh Limousine Express, tiba di stesen San Bernardino.
Bandar Raya Kansas adalah 2j lebih awal daripada Menifee. Ia kini 9:51 PM di Menifee dan 11:51 PM di Bandar Raya Kansas.
Perkhidmatan Menifee Bandar Raya Kansas ke kereta api, dikendalikan oleh Amtrak, tiba di stesen Kansas City.
Ya, jarak pemanduan antara Menifee ke Bandar Raya Kansas adalah 1521 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 26j 18m untuk memandu dari Menifee ke Bandar Raya Kansas.










