Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Menara Eiffel ke Stadium Roland Garros dengan kereta api, kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 10 kereta api bawah tanah, barisan 123 bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Champ de Mars Tour Eiffel ke Javeltrain C
- Naiki kereta api bawah tanah dari Javel - André Citroën ke Porte d'Auteuilsubway 10
- Naiki bas dari Porte D'auteuil-Metro ke Rue des Pinsbus 123
26 min€6–7Barisan 72 bas
Paling murah- Naiki bas dari Pont d'Iéna ke Victor Hugobus 72
43 min€3Teksi
- Naiki teksi dari Menara Eiffel ke Stadium Roland Garrostaxi 4.3 km
9 min€10–12Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Menara Eiffel ke Stadium Roland Garroswalk 4.5 km
54 minBarisan 9 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Iéna ke Michel-Ange - Molitorsubway 9
39 min€3
Menara Eiffel ke Stadium Roland Garros dengan jalan kaki, kereta api, kereta api bawah tanah dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Menara Eiffel ke Stadium Roland Garros adalah barisan 72 bas yang berharga €3 dan mengambil masa 43 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Menara Eiffel ke Stadium Roland Garros adalah teksi yang berharga €10 - €12 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Pont d'Iéna dan tiba di Victor Hugo. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Iéna dan tiba di Michel-Ange - Molitor. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Menara Eiffel dan Stadium Roland Garros adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Menara Eiffel ke Stadium Roland Garros tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 10 kereta api bawah tanah dan barisan 123 bas yang memerlukan 26 min dan berharga €6 - €7.
Ia mengambil masa lebih kurang 26 min untuk bertolak dari Menara Eiffel ke Stadium Roland Garros, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Menara Eiffel Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Pont d'Iéna.
Perkhidmatan Menara Eiffel Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, berlepas dari stesen Iéna.
Perkhidmatan Menara Eiffel Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Victor Hugo.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Menara Eiffel, Perancis dan Stadium Roland Garros, Perancis?
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Champ de Mars Tour Eiffel ke Javel
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- 2nd Class
- €1
- Rail 1st Class
- €1
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- €10–12
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis de Paris
- Telefon
- +33 1 87 66 52 66
- Tapak web
- taxisdeparis.com
monTransport
- Telefon
- +33 9 75 18 69 60
- Tapak web
- montransport.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Menara Eiffel Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, tiba di stesen Michel-Ange - Molitor.

















