Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Menara Eiffel ke Marché des Enfants Rouges dengan kereta api, kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 8 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api dari Champ de Mars Tour Eiffel ke Invalidestrain C
- Naiki kereta api bawah tanah dari Invalides ke Filles du Calvairesubway 8
30 min€3–4Barisan 69 bas
Paling murah- Naiki bas dari RAPP - La Bourdonnais ke Rue de Jouybus 69
48 min€2–3Barisan 9 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Iéna ke Républiquesubway 9
37 min€3Teksi
- Naiki teksi dari Menara Eiffel ke Marché des Enfants Rougestaxi 6.1 km
12 min€12–15Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Menara Eiffel ke Marché des Enfants Rougeswalk 6.1 km
1 j 12 min
Menara Eiffel ke Marché des Enfants Rouges dengan jalan kaki, kereta api dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Menara Eiffel ke Marché des Enfants Rouges adalah barisan 69 bas yang berharga €2 - €3 dan mengambil masa 48 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Menara Eiffel ke Marché des Enfants Rouges adalah teksi yang berharga €12 - €15 dan mengambil masa 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari RAPP - La Bourdonnais dan tiba di Rue de Jouy. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 27 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Iéna dan tiba di République. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 16 min.
Jarak antara Menara Eiffel dan Marché des Enfants Rouges adalah 8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Menara Eiffel ke Marché des Enfants Rouges tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 8 kereta api bawah tanah yang memerlukan 30 min dan berharga €3 - €4.
Ia mengambil masa lebih kurang 30 min untuk bertolak dari Menara Eiffel ke Marché des Enfants Rouges, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Menara Eiffel Marché des Enfants Rouges ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen RAPP - La Bourdonnais.
Perkhidmatan Menara Eiffel Marché des Enfants Rouges ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), berlepas dari stesen Champ de Mars Tour Eiffel.
Perkhidmatan Menara Eiffel Marché des Enfants Rouges ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Rue de Jouy.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Menara Eiffel, Perancis dan Marché des Enfants Rouges, Perancis?
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Champ de Mars Tour Eiffel ke Invalides
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- 2nd Class
- €1
- Rail 1st Class
- €1
Bas dari RAPP - La Bourdonnais ke Rue de Jouy
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- €12–15
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Menara Eiffel Marché des Enfants Rouges ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), tiba di stesen Invalides.

















