Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Menara CN ke Distillery Loop and Cherry Street branch dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 114 bas
Terbaik- Naiki bas dari Bay St at Harbour St South Side - Jack Layton Ferry Terminal ke Cherry St at Lake Shore Blvd East South Side114
23 min$4Barisan 504 trem
- Naiki trem dari King St West at John St East Side ke Distillery Loop304 / ...
27 min$4Teksi
- Naiki teksi dari Menara CN ke Distillery Loop and Cherry Street branch3.2 km
3 min$10–13Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Menara CN ke Distillery Loop and Cherry Street branch3 km
36 min
Menara CN ke Distillery Loop and Cherry Street branch dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Menara CN ke Distillery Loop and Cherry Street branch adalah barisan 114 bas yang berharga $4 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Menara CN ke Distillery Loop and Cherry Street branch adalah teksi yang berharga $10 - $13 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bay St at Harbour St South Side - Jack Layton Ferry Terminal dan tiba di Cherry St at Lake Shore Blvd East South Side. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari King St West at John St East Side dan tiba di Distillery Loop. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Jarak antara Menara CN dan Distillery Loop and Cherry Street branch adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Menara CN ke Distillery Loop and Cherry Street branch tanpa kereta adalah dengan barisan 114 bas yang memerlukan 23 min dan berharga $4.
barisan 114 bas dari Bay St at Harbour St South Side - Jack Layton Ferry Terminal ke Cherry St at Lake Shore Blvd East South Side mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Menara CN Distillery Loop and Cherry Street branch ke bas, dikendalikan oleh Toronto Transit, berlepas dari stesen Bay St at Harbour St South Side - Jack Layton Ferry Terminal.
Perkhidmatan Menara CN Distillery Loop and Cherry Street branch ke kereta api, dikendalikan oleh Toronto Transit, berlepas dari stesen King St West at John St East Side.
Perkhidmatan Menara CN Distillery Loop and Cherry Street branch ke bas, dikendalikan oleh Toronto Transit, tiba di stesen Cherry St at Lake Shore Blvd East South Side.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Menara CN, ON, Kanada dan Distillery Loop and Cherry Street branch, ON, Kanada?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +1 416 393 3030
- Tapak web
- ttc.ca
Trem dari King St West at John St East Side ke Distillery Loop
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $4
- Jadual di
- ttc.ca
- Telefon
- +1 416 393 3030
- Tapak web
- ttc.ca
Bas dari Bay St at Harbour St South Side - Jack Layton Ferry Terminal ke Cherry St at Lake Shore Blvd East South Side
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $4
- Jadual di
- ttc.ca
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- $10–13
Scarborough City Cabs
- Telefon
- +1 416 438 5151
- Tapak web
- scarborocitycab.com
Maple Leaf Taxi
- Telefon
- +1 416 751 5555
- Tapak web
- mapleleaftaxi.com
Co-op Cabs
- Telefon
- +1 416 504 2667
- Tapak web
- co-opcabs.com
City Taxi
- Telefon
- +1 416 740 2222
- Tapak web
- citytaxitoronto.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Menara CN Distillery Loop and Cherry Street branch ke kereta api, dikendalikan oleh Toronto Transit, tiba di stesen Distillery Loop.



