Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Melbourne ke Williams Rd/Malvern Rd dengan kereta api, teksi, jalan kaki, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Flinders Street Station ke Hawksburn Stationtrain Frankston
15 min$6Teksi
- Naiki teksi dari Melbourne ke Williams Rd/Malvern Rdtaxi 6.7 km
7 min$18–22Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Melbourne ke Williams Rd/Malvern Rdwalk 6 km
1 j 12 minBarisan 72 trem
- Naiki trem dari City Square/Swanston St #11 ke Williams Rd/Malvern Rd #34tram 72
23 min$6
Melbourne ke Williams Rd/Malvern Rd dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Melbourne ke Williams Rd/Malvern Rd adalah kereta api yang berharga $6 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Melbourne ke Williams Rd/Malvern Rd adalah teksi yang berharga $18 - $22 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Flinders Street Station dan tiba di Hawksburn Station. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Melbourne dan Williams Rd/Malvern Rd adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Williams Rd/Malvern Rd tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 15 min dan berharga $6.
kereta api dari Flinders Street Station ke Hawksburn Station mengambil masa 9 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Melbourne Williams Rd/Malvern Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, berlepas dari stesen Flinders Street Station.
Perkhidmatan Melbourne Williams Rd/Malvern Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, tiba di stesen Hawksburn Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Melbourne, VIC, Australia dan Williams Rd/Malvern Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Flinders Street Station ke Hawksburn Station
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- yarratrams.com.au
Trem dari City Square/Swanston St #11 ke Williams Rd/Malvern Rd #34
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- yarratrams.com.au
- Daily
- $11
- 2 hour ticket
- $6
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- $18–22
Silver Top Taxi
- Telefon
- 13 10 08
- Tapak web
- silvertop.com.au
Silver Service Taxi Melbourne Airport
- Telefon
- +61 412 456 588
- Tapak web
- silver-taximelbourne.com.au
Melbourne Silver Premium Cabs
- Telefon
- +61 422 502 251
- Tapak web
- melbournesilverpremiumcabs.com.au
Crown Cabs
- Telefon
- 1300 12 13 14
- Tapak web
- crowncabs.com.au
13CABS
- Telefon
- 132227
- Tapak web
- 13cabs.com.au





