Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Melbourne ke Sturt St/Ballarat Rd dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 220 bas
Terbaik- Naiki bas dari Lonsdale St/Queen St ke Sturt St/Ballarat Rdbus 220
46 min$6Pandu 12.2 km
Paling murah- Pandu dari Melbourne ke Sturt St/Ballarat Rdcar 12.2 km
13 min$3–4Kereta api
- Naiki kereta api dari Town Hall Station ke Sunshine Stationtrain Sunbury
46 min$6Teksi
- Naiki teksi dari Melbourne ke Sturt St/Ballarat Rdtaxi 12.2 km
13 min$28–35
Melbourne ke Sturt St/Ballarat Rd dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Melbourne ke Sturt St/Ballarat Rd adalah pandu yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 13 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Melbourne ke Sturt St/Ballarat Rd adalah teksi yang berharga $28 - $35 dan mengambil masa 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Lonsdale St/Queen St dan tiba di Sturt St/Ballarat Rd. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 46 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Town Hall Station dan tiba di Sunshine Station. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 23 min.
Jarak antara Melbourne dan Sturt St/Ballarat Rd adalah 14 km. Jarak jalan raya ialah 12.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Sturt St/Ballarat Rd tanpa kereta adalah dengan barisan 220 bas yang memerlukan 46 min dan berharga $6.
barisan 220 bas dari Lonsdale St/Queen St ke Sturt St/Ballarat Rd mengambil masa 46 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Melbourne Sturt St/Ballarat Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Lonsdale St/Queen St.
Perkhidmatan Melbourne Sturt St/Ballarat Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, berlepas dari stesen Town Hall Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Sturt St/Ballarat Rd adalah dengan barisan 220 bas yang mengambil masa 46 min dan berharga $6. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $6 dan mengambil masa 46 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Melbourne, VIC, Australia dan Sturt St/Ballarat Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Town Hall Station ke Sunshine Station
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Lonsdale St/Queen St ke Sturt St/Ballarat Rd
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- $28–35
Silver Top Taxi
- Telefon
- 13 10 08
- Tapak web
- silvertop.com.au
Silver Service Taxi Melbourne Airport
- Telefon
- +61 412 456 588
- Tapak web
- silver-taximelbourne.com.au
Melbourne Silver Premium Cabs
- Telefon
- +61 422 502 251
- Tapak web
- melbournesilverpremiumcabs.com.au
Crown Cabs
- Telefon
- 1300 12 13 14
- Tapak web
- crowncabs.com.au
13CABS
- Telefon
- 132227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Melbourne Sturt St/Ballarat Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen Sturt St/Ballarat Rd.
Perkhidmatan Melbourne Sturt St/Ballarat Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, tiba di stesen Sunshine Station.
Ya, jarak pemanduan antara Melbourne ke Sturt St/Ballarat Rd adalah 12 km. Ia mengambil masa lebih kurang 13 min untuk memandu dari Melbourne ke Sturt St/Ballarat Rd.






