Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Melbourne ke Spring St/Collins St #8 dengan trem, kereta api, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 109 trem
Terbaik- Naiki trem dari Melbourne Town Hall/Collins St #6 ke Spring St/Collins St #8tram 109 / ...
5 min$6Kereta api
- Naiki kereta api dari Melbourne Central Station ke Parliament Stationtrain Alamein / ...
5 min$6Barisan 350 bas
- Naiki bas dari Bourke St/Queen St ke Exhibition St/Lonsdale Stbus 303 / ...
16 min$6Teksi
- Naiki teksi dari Melbourne ke Spring St/Collins St #8taxi 1.1 km
1 min$8–10Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Melbourne ke Spring St/Collins St #8walk 1.1 km
13 min
Melbourne ke Spring St/Collins St #8 dengan trem
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Melbourne ke Spring St/Collins St #8 adalah barisan 109 trem yang berharga $6 dan mengambil masa 5 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Melbourne ke Spring St/Collins St #8 adalah teksi yang berharga $8 - $10 dan mengambil masa 1 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Bourke St/Queen St dan tiba di Exhibition St/Lonsdale St. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Melbourne Town Hall/Collins St #6 dan tiba di Spring St/Collins St #8. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara Melbourne dan Spring St/Collins St #8 adalah 677 meter.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Spring St/Collins St #8 tanpa kereta adalah dengan barisan 109 trem yang memerlukan 5 min dan berharga $6.
barisan 109 trem dari Melbourne Town Hall/Collins St #6 ke Spring St/Collins St #8 mengambil masa 5 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Melbourne Spring St/Collins St #8 ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Bourke St/Queen St.
Perkhidmatan Melbourne Spring St/Collins St #8 ke kereta api, dikendalikan oleh Yarra Trams, berlepas dari stesen Melbourne Town Hall/Collins St #6.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Spring St/Collins St #8 adalah dengan kereta api yang mengambil masa 5 min dan berharga $6. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 350 bas, yang berharga $6 dan mengambil masa 16 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Melbourne, VIC, Australia dan Spring St/Collins St #8, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- yarratrams.com.au
Trem dari Melbourne Town Hall/Collins St #6 ke Spring St/Collins St #8
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- yarratrams.com.au
- Daily
- $11
- 2 hour ticket
- $6
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Melbourne Central Station ke Parliament Station
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Bourke St/Queen St ke Exhibition St/Lonsdale St
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
- Tempoh Purata
- 1 min
- Anggaran harga
- $8–10
13CABS
- Telefon
- 132227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Crown Cabs
- Telefon
- 1300 12 13 14
- Tapak web
- crowncabs.com.au
Melbourne Silver Premium Cabs
- Telefon
- +61 422 502 251
- Tapak web
- melbournesilverpremiumcabs.com.au
Silver Service Taxi Melbourne Airport
- Telefon
- +61 412 456 588
- Tapak web
- silver-taximelbourne.com.au
Silver Top Taxi
- Telefon
- 13 10 08
- Tapak web
- silvertop.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Melbourne Spring St/Collins St #8 ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen Exhibition St/Lonsdale St.
Perkhidmatan Melbourne Spring St/Collins St #8 ke kereta api, dikendalikan oleh Yarra Trams, tiba di stesen Spring St/Collins St #8.








