Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Melbourne ke Plenty Rd/McDonalds Rd dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Melbourne Central Station ke Middle Gorge Stationtrain Mernda
1 j 2 min$6Pandu 23.4 km
Paling murah- Pandu dari Melbourne ke Plenty Rd/McDonalds Rdcar 23.4 km
25 min$5–7Barisan 905 bas, barisan 901 bas
- Naiki bas dari Swanston St/Lonsdale St ke The Pines SC/Reynolds Rdbus 905 / ...
- Naiki bas dari The Pines SC/Reynolds Rd ke Plenty Rd/McDonalds Rdbus 901
1 j 38 min$6Teksi
- Naiki teksi dari Melbourne ke Plenty Rd/McDonalds Rdtaxi 23.4 km
25 min$45–60Barisan 86 trem, barisan 382 bas
- Naiki trem dari Elizabeth St/Bourke St #5 ke RMIT/Plenty Rd #71tram 86
- Naiki bas dari Plenty Rd/McKimmies Rd ke Plenty Rd/McDonalds Rdbus 382
1 j 51 min$12
Melbourne ke Plenty Rd/McDonalds Rd dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Melbourne ke Plenty Rd/McDonalds Rd adalah pandu yang berharga $4 - $7 dan mengambil masa 25 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Melbourne ke Plenty Rd/McDonalds Rd adalah teksi yang berharga $45 - $60 dan mengambil masa 25 min.
Tidak, tiada bas terus dari Melbourne ke Plenty Rd/McDonalds Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Swanston St/Lonsdale St dan tiba di Plenty Rd/McDonalds Rd melalui The Pines SC/Reynolds Rd. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 38m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Melbourne Central Station dan tiba di Middle Gorge Station. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 48 min.
Jarak antara Melbourne dan Plenty Rd/McDonalds Rd adalah 29 km. Jarak jalan raya ialah 23.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Plenty Rd/McDonalds Rd tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 2m dan berharga $6.
kereta api dari Melbourne Central Station ke Middle Gorge Station mengambil masa 48 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Melbourne Plenty Rd/McDonalds Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Swanston St/Lonsdale St.
Perkhidmatan Melbourne Plenty Rd/McDonalds Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, berlepas dari stesen Melbourne Central Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Plenty Rd/McDonalds Rd adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 2m dan berharga $6. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 905 bas dan barisan 901 bas, yang berharga $6 dan mengambil masa 1j 38m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Melbourne, VIC, Australia dan Plenty Rd/McDonalds Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Melbourne Central Station ke Middle Gorge Station
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- yarratrams.com.au
Trem dari Elizabeth St/Bourke St #5 ke RMIT/Plenty Rd #71
- Tempoh Purata
- 1 j 8 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- yarratrams.com.au
- Daily
- $11
- 2 hour ticket
- $6
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Swanston St/Lonsdale St ke The Pines SC/Reynolds Rd
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
Bas dari The Pines SC/Reynolds Rd ke Plenty Rd/McDonalds Rd
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $0
- 2 hour ticket
- $0
Bas dari Plenty Rd/McKimmies Rd ke Plenty Rd/McDonalds Rd
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
- Tempoh Purata
- 25 min
- Anggaran harga
- $45–60
Silver Top Taxi
- Telefon
- 13 10 08
- Tapak web
- silvertop.com.au
Silver Service Taxi Melbourne Airport
- Telefon
- +61 412 456 588
- Tapak web
- silver-taximelbourne.com.au
Melbourne Silver Premium Cabs
- Telefon
- +61 422 502 251
- Tapak web
- melbournesilverpremiumcabs.com.au
Crown Cabs
- Telefon
- 1300 12 13 14
- Tapak web
- crowncabs.com.au
13CABS
- Telefon
- 132227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Melbourne Plenty Rd/McDonalds Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen The Pines SC/Reynolds Rd.
Perkhidmatan Melbourne Plenty Rd/McDonalds Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, tiba di stesen Middle Gorge Station.
Ya, jarak pemanduan antara Melbourne ke Plenty Rd/McDonalds Rd adalah 23 km. Ia mengambil masa lebih kurang 25 min untuk memandu dari Melbourne ke Plenty Rd/McDonalds Rd.








