Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Melbourne ke Lloyd St/Dynon Rd dengan bas, kereta api, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 216 bas
Terbaik- Naiki bas dari Lonsdale St/Queen St ke Lloyd St/Dynon Rd216
10 min$5Kereta api
- Naiki kereta api dari Flinders Street Station ke South Kensington StationWerribee / ...
26 min$6Teksi
- Naiki teksi dari Melbourne ke Lloyd St/Dynon Rd4 km
4 min$11–14Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Melbourne ke Lloyd St/Dynon Rd4 km
48 min
Melbourne ke Lloyd St/Dynon Rd dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Melbourne ke Lloyd St/Dynon Rd adalah barisan 216 bas yang berharga $5 dan mengambil masa 10 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Melbourne ke Lloyd St/Dynon Rd adalah teksi yang berharga $11 - $14 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Lonsdale St/Queen St dan tiba di Lloyd St/Dynon Rd. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Flinders Street Station dan tiba di South Kensington Station. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Melbourne dan Lloyd St/Dynon Rd adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Lloyd St/Dynon Rd tanpa kereta adalah dengan barisan 216 bas yang memerlukan 10 min dan berharga $5.
barisan 216 bas dari Lonsdale St/Queen St ke Lloyd St/Dynon Rd mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Melbourne Lloyd St/Dynon Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Lonsdale St/Queen St.
Perkhidmatan Melbourne Lloyd St/Dynon Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, berlepas dari stesen Flinders Street Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Lloyd St/Dynon Rd adalah dengan barisan 216 bas yang mengambil masa 10 min dan berharga $5. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $6 dan mengambil masa 26 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Melbourne, VIC, Australia dan Lloyd St/Dynon Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Flinders Street Station ke South Kensington Station
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Lonsdale St/Queen St ke Lloyd St/Dynon Rd
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $5
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- 2 hour ticket
- $5
- Daily
- $9
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- $11–14
Silver Top Taxi
- Telefon
- 13 10 08
- Tapak web
- silvertop.com.au
Silver Service Taxi Melbourne Airport
- Telefon
- +61 3 9088 0786
Melbourne Silver Premium Cabs
- Telefon
- +61 422 502 251
- Tapak web
- melbournesilverpremiumcabs.com.au
Crown Cabs
- Telefon
- 1300 12 13 14
- Tapak web
- crowncabs.com.au
13CABS
- Telefon
- 132227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Melbourne Lloyd St/Dynon Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen Lloyd St/Dynon Rd.
Perkhidmatan Melbourne Lloyd St/Dynon Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, tiba di stesen South Kensington Station.






