Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Melbourne ke Koonunga Park/Findon Rd dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Melbourne Central Station ke Middle Gorge Stationtrain Mernda
1 j$6Barisan 905 bas, barisan 901 bas
Paling murah- Naiki bas dari Swanston St/Lonsdale St ke The Pines SC/Reynolds Rdbus 905 / ...
- Naiki bas dari The Pines SC/Reynolds Rd ke Oleander Dr/McDonalds Rdbus 901
1 j 56 min$4Teksi
- Naiki teksi dari Melbourne ke Koonunga Park/Findon Rdtaxi 24.8 km
27 min$45–60Pandu 24.8 km
- Pandu dari Melbourne ke Koonunga Park/Findon Rdcar 24.8 km
27 min$5–7
Melbourne ke Koonunga Park/Findon Rd dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Melbourne ke Koonunga Park/Findon Rd adalah barisan 905 bas dan barisan 901 bas yang berharga $5 dan mengambil masa 1j 56m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Melbourne ke Koonunga Park/Findon Rd adalah teksi yang berharga $45 - $60 dan mengambil masa 27 min.
Tidak, tiada bas terus dari Melbourne ke Koonunga Park/Findon Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Swanston St/Lonsdale St dan tiba di Oleander Dr/McDonalds Rd melalui The Pines SC/Reynolds Rd. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 56m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Melbourne Central Station dan tiba di Middle Gorge Station. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 48 min.
Jarak antara Melbourne dan Koonunga Park/Findon Rd adalah 29 km. Jarak jalan raya ialah 24.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Koonunga Park/Findon Rd tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j dan berharga $6.
kereta api dari Melbourne Central Station ke Middle Gorge Station mengambil masa 48 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Melbourne Koonunga Park/Findon Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Swanston St/Lonsdale St.
Perkhidmatan Melbourne Koonunga Park/Findon Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, berlepas dari stesen Melbourne Central Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Koonunga Park/Findon Rd adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j dan berharga $6. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 905 bas dan barisan 901 bas, yang berharga $5 dan mengambil masa 1j 56m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Melbourne, VIC, Australia dan Koonunga Park/Findon Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Melbourne Central Station ke Middle Gorge Station
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Swanston St/Lonsdale St ke The Pines SC/Reynolds Rd
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $5
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- 2 hour ticket
- $5
- Daily
- $9
Bas dari The Pines SC/Reynolds Rd ke Oleander Dr/McDonalds Rd
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- 2 hour ticket
- $0
- Daily
- $0
- Tempoh Purata
- 27 min
- Anggaran harga
- $45–60
Silver Top Taxi
- Telefon
- 13 10 08
- Tapak web
- silvertop.com.au
Silver Service Taxi Melbourne Airport
- Telefon
- +61 3 9088 0786
Melbourne Silver Premium Cabs
- Telefon
- +61 422 502 251
- Tapak web
- melbournesilverpremiumcabs.com.au
Crown Cabs
- Telefon
- 1300 12 13 14
- Tapak web
- crowncabs.com.au
13CABS
- Telefon
- 132227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Melbourne Koonunga Park/Findon Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen The Pines SC/Reynolds Rd.
Perkhidmatan Melbourne Koonunga Park/Findon Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, tiba di stesen Middle Gorge Station.
Ya, jarak pemanduan antara Melbourne ke Koonunga Park/Findon Rd adalah 25 km. Ia mengambil masa lebih kurang 27 min untuk memandu dari Melbourne ke Koonunga Park/Findon Rd.






