Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Melbourne ke Delatite Rd/Tarcombe Rd dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Southern Cross Station ke Seymour Stationtrain Seymour
2 j 35 min$15–18Bas
Paling murah- Naiki bas dari Southern Cross Coach Terminal/Spencer St ke Seymour Station/Railway Plbus Seymour
3 j 7 min$8–23Pandu 98.2 km
- Pandu dari Melbourne ke Delatite Rd/Tarcombe Rdcar 98.2 km
1 j 16 min$18–25
Melbourne ke Delatite Rd/Tarcombe Rd dengan kereta api dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Melbourne ke Delatite Rd/Tarcombe Rd adalah kereta api yang berharga $14 - $18 dan mengambil masa 2j 35m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Melbourne ke Delatite Rd/Tarcombe Rd adalah pandu yang berharga $17 - $25 dan mengambil masa 1j 16m.
Tidak, tiada bas terus dari Melbourne ke Delatite Rd/Tarcombe Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Southern Cross Coach Terminal/Spencer St dan tiba di Delatite Rd/Tarcombe Rd melalui Seymour. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 7m.
Jarak antara Melbourne dan Delatite Rd/Tarcombe Rd adalah 103 km. Jarak jalan raya ialah 98.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Delatite Rd/Tarcombe Rd tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 2j 35m dan berharga $14 - $18.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 35m untuk bertolak dari Melbourne ke Delatite Rd/Tarcombe Rd, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Melbourne Delatite Rd/Tarcombe Rd ke bas, dikendalikan oleh V-Line Buses, berlepas dari stesen Southern Cross Coach Terminal/Spencer St.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Delatite Rd/Tarcombe Rd adalah dengan kereta api yang mengambil masa 2j 35m dan berharga $14 - $18. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga $7 - $24 dan mengambil masa 3j 7m.
Perkhidmatan Melbourne Delatite Rd/Tarcombe Rd ke bas, dikendalikan oleh V-Line Buses, tiba di stesen Seymour Station/Railway Pl.
Ya, jarak pemanduan antara Melbourne ke Delatite Rd/Tarcombe Rd adalah 98 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 16m untuk memandu dari Melbourne ke Delatite Rd/Tarcombe Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Melbourne, VIC, Australia dan Delatite Rd/Tarcombe Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- vline.com.au
Kereta api dari Southern Cross Station ke Seymour Station
- Tempoh Purata
- 1 j 23 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $8–12
- Jadual di
- vline.com.au
- Off Peak
- $8–12
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.relations@vline.com.au
- Tapak web
- vline.com.au
Bas dari Southern Cross Coach Terminal/Spencer St ke Seymour Station/Railway Pl
- Tempoh Purata
- 1 j 55 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- $1–17
- Tapak web
- https://www.vline.com.au/
- Jadual di
- https://www.vline.com.au/Timetables/Train-coach-timetables
- Tempah di
- https://www.vline.com.au/Plan-trip-buy-tickets
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Bas dari Southern Cross Coach Terminal/Spencer St ke Seymour Station/Railway Pl
- Tempoh Purata
- 1 j 38 min
- Kekerapan
- 6 kali seminggu
- Anggaran harga
- $12–18
- Tempah di
- transportnsw.info










