Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Melbourne ke Deane St/Surrey Rd dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 906 bas
Terbaik- Naiki bas dari Swanston St/Lonsdale St ke Eastern Fwy/Blackburn Rdbus 906
38 min$6Pandu 21.5 km
Paling murah- Pandu dari Melbourne ke Deane St/Surrey Rdcar 21.5 km
18 min$4–6Kereta api
- Naiki kereta api dari Melbourne Central Station ke Blackburn Stationtrain Belgrave / ...
50 min$12Teksi
- Naiki teksi dari Melbourne ke Deane St/Surrey Rdtaxi 21.5 km
18 min$45–55Barisan 303 bas
- Naiki bas dari Tattersalls Lane/Lonsdale St ke Surrey Rd/Springfield Rdbus 303
53 min$6Kereta api melalui Deane St/Surrey Rd
- Naiki kereta api dari Melbourne Central Station ke Blackburn Stationtrain Belgrave / ...
55 min$6
Melbourne ke Deane St/Surrey Rd dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Melbourne ke Deane St/Surrey Rd adalah pandu yang berharga $4 - $6 dan mengambil masa 18 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Melbourne ke Deane St/Surrey Rd adalah teksi yang berharga $45 - $55 dan mengambil masa 18 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Swanston St/Lonsdale St dan tiba di Eastern Fwy/Blackburn Rd. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Melbourne Central Station dan tiba di Blackburn Station. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 34 min.
Jarak antara Melbourne dan Deane St/Surrey Rd adalah 21 km. Jarak jalan raya ialah 21.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Deane St/Surrey Rd tanpa kereta adalah dengan barisan 906 bas yang memerlukan 38 min dan berharga $6.
barisan 906 bas dari Swanston St/Lonsdale St ke Eastern Fwy/Blackburn Rd mengambil masa 26 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Melbourne Deane St/Surrey Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Swanston St/Lonsdale St.
Perkhidmatan Melbourne Deane St/Surrey Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, berlepas dari stesen Melbourne Central Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Deane St/Surrey Rd adalah dengan barisan 906 bas yang mengambil masa 38 min dan berharga $6. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $12 dan mengambil masa 50 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Melbourne, VIC, Australia dan Deane St/Surrey Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Melbourne Central Station ke Blackburn Station
- Tempoh Purata
- 34 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Swanston St/Lonsdale St ke Eastern Fwy/Blackburn Rd
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
Bas dari Tattersalls Lane/Lonsdale St ke Surrey Rd/Springfield Rd
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
- Tempoh Purata
- 18 min
- Anggaran harga
- $45–55
Silver Top Taxi
- Telefon
- 13 10 08
- Tapak web
- silvertop.com.au
Silver Service Taxi Melbourne Airport
- Telefon
- +61 412 456 588
- Tapak web
- silver-taximelbourne.com.au
Melbourne Silver Premium Cabs
- Telefon
- +61 422 502 251
- Tapak web
- melbournesilverpremiumcabs.com.au
Crown Cabs
- Telefon
- 1300 12 13 14
- Tapak web
- crowncabs.com.au
13CABS
- Telefon
- 132227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Melbourne Deane St/Surrey Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen Eastern Fwy/Blackburn Rd.
Perkhidmatan Melbourne Deane St/Surrey Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, tiba di stesen Blackburn Station.
Ya, jarak pemanduan antara Melbourne ke Deane St/Surrey Rd adalah 22 km. Ia mengambil masa lebih kurang 18 min untuk memandu dari Melbourne ke Deane St/Surrey Rd.






