Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Melbourne ke Albert St/Plenty Rd dengan trem, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 86 trem
Terbaik- Naiki trem dari Elizabeth St/Bourke St #5 ke Boldrewood Pde/Plenty Rd #55tram 86
51 min$6Pandu 12.8 km
Paling murah- Pandu dari Melbourne ke Albert St/Plenty Rdcar 12.8 km
15 min$3–4Barisan 251 bas
- Naiki bas dari Melbourne Central/Lonsdale St ke Northland Shopping Centre/Murray Rdbus 251
1 j 3 min$6Teksi
- Naiki teksi dari Melbourne ke Albert St/Plenty Rdtaxi 12.8 km
15 min$29–35
Melbourne ke Albert St/Plenty Rd dengan trem
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Melbourne ke Albert St/Plenty Rd adalah pandu yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Melbourne ke Albert St/Plenty Rd adalah teksi yang berharga $29 - $35 dan mengambil masa 15 min.
Tidak, tiada bas terus dari Melbourne ke Albert St/Plenty Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Melbourne Central/Lonsdale St dan tiba di Boldrewood Pde/Plenty Rd melalui Northland Shopping Centre/Murray Rd. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 3m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Elizabeth St/Bourke St #5 dan tiba di Boldrewood Pde/Plenty Rd #55. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 51 min.
Jarak antara Melbourne dan Albert St/Plenty Rd adalah 13 km. Jarak jalan raya ialah 12.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Melbourne ke Albert St/Plenty Rd tanpa kereta adalah dengan barisan 86 trem yang memerlukan 51 min dan berharga $6.
barisan 86 trem dari Elizabeth St/Bourke St #5 ke Boldrewood Pde/Plenty Rd #55 mengambil masa 51 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Melbourne Albert St/Plenty Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Melbourne Central/Lonsdale St.
Perkhidmatan Melbourne Albert St/Plenty Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Yarra Trams, berlepas dari stesen Elizabeth St/Bourke St #5.
Perkhidmatan Melbourne Albert St/Plenty Rd ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen Northland Shopping Centre/Murray Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Melbourne, VIC, Australia dan Albert St/Plenty Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- yarratrams.com.au
Trem dari Elizabeth St/Bourke St #5 ke Boldrewood Pde/Plenty Rd #55
- Tempoh Purata
- 51 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- yarratrams.com.au
- Daily
- $11
- 2 hour ticket
- $6
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Melbourne Central/Lonsdale St ke Northland Shopping Centre/Murray Rd
- Tempoh Purata
- 49 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
- Tempoh Purata
- 15 min
- Anggaran harga
- $29–35
Silver Top Taxi
- Telefon
- 13 10 08
- Tapak web
- silvertop.com.au
Silver Service Taxi Melbourne Airport
- Telefon
- +61 412 456 588
- Tapak web
- silver-taximelbourne.com.au
Melbourne Silver Premium Cabs
- Telefon
- +61 422 502 251
- Tapak web
- melbournesilverpremiumcabs.com.au
Crown Cabs
- Telefon
- 1300 12 13 14
- Tapak web
- crowncabs.com.au
13CABS
- Telefon
- 132227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Melbourne Albert St/Plenty Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Yarra Trams, tiba di stesen Boldrewood Pde/Plenty Rd #55.
Ya, jarak pemanduan antara Melbourne ke Albert St/Plenty Rd adalah 13 km. Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk memandu dari Melbourne ke Albert St/Plenty Rd.





