Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Massy ke Rue de Rivoli dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Massy ke Rue de Rivoli dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Massy ke Rue de Rivoli adalah bas yang berharga €3 dan mengambil masa 1j 5m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Massy ke Rue de Rivoli adalah teksi yang berharga €28 - €35 dan mengambil masa 26 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Australie dan tiba di Hôtel de Ville. Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 2m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Massy - Verrières dan tiba di Saint-Michel Notre-Dame. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Jarak antara Massy dan Rue de Rivoli adalah 16 km. Jarak jalan raya ialah 17 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Massy ke Rue de Rivoli tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 40 min dan berharga €2 - €6.
kereta api dari Massy - Verrières ke Saint-Michel Notre-Dame mengambil masa 28 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Massy Rue de Rivoli ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Australie.
Perkhidmatan Massy Rue de Rivoli ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), berlepas dari stesen Massy - Verrières.
Cara terbaik untuk bertolak dari Massy ke Rue de Rivoli adalah dengan kereta api yang mengambil masa 40 min dan berharga €2 - €6. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €3 dan mengambil masa 1j 5m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Massy, Île-de-France, Perancis dan Rue de Rivoli, Perancis?
Kereta api dari Massy - Verrières ke Saint-Michel Notre-Dame
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €3–6
- Jadual di
- ratp.fr
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Massy - Verrières ke Saint-Michel Notre-Dame
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–6
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
Bas dari Australie ke Hôtel de Ville
- Tempoh Purata
- 1 j 2 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 26 min
- Anggaran harga
- €28–35
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.fr
Ines Driving
- Telefon
- +33 6 37 53 75 08
- Tapak web
- cab-service.fr
Taxis Julien
- Telefon
- +33 6 81 25 19 56
- Tapak web
- taxis-champs-sur-marne.fr
Taxi Champs sur Marne
- Telefon
- +33 6 70 09 01 33
Centrale Taxi Marne-la-Vallée
- Telefon
- +33 7 50 53 56 58
- Tapak web
- taximarnelavallee.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Massy Rue de Rivoli ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Hôtel de Ville.
Perkhidmatan Massy Rue de Rivoli ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), tiba di stesen Saint-Michel Notre-Dame.
Ya, jarak pemanduan antara Massy ke Rue de Rivoli adalah 17 km. Ia mengambil masa lebih kurang 26 min untuk memandu dari Massy ke Rue de Rivoli.


















