Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Marsiling ke Larkin Bus Terminal dengan bas, kereta api, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 170 bas
Terbaik- Naiki bas dari W'Lands Checkpt ke Larkin Terbus 170
40 minRM 2–3Kereta api, bas
- Naiki kereta api dari Woodlands ke Jb Sentraltrain St
- Naiki bas dari JB Sentral ke Opp Dewan Jkr Johor Bahrubus T10
47 minRM 2–17Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Marsiling ke Larkin Bus Terminalwalk 173.4 km
32 j 19 min
Marsiling ke Larkin Bus Terminal dengan kereta api, bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Marsiling ke Larkin Bus Terminal adalah barisan 170 bas yang berharga RM 2 - RM 3 dan mengambil masa 40 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Marsiling ke Larkin Bus Terminal adalah barisan 170 bas yang berharga RM 2 - RM 3 dan mengambil masa 40 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari W'Lands Checkpt dan tiba di Larkin Ter. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 32 min.
Jarak antara Marsiling dan Larkin Bus Terminal adalah 9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Marsiling ke Larkin Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan barisan 170 bas yang memerlukan 40 min dan berharga RM 2 - RM 3.
barisan 170 bas dari W'Lands Checkpt ke Larkin Ter mengambil masa 32 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Marsiling Larkin Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh _STARMART_EXPRESS, berlepas dari stesen W'Lands Checkpt.
Perkhidmatan Marsiling Larkin Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh _STARMART_EXPRESS, tiba di stesen Larkin Ter.
Larkin Bus Terminal 2j 30m belakang Marsiling. Ia kini 8:07 PM di Marsiling dan 5:37 PM di Larkin Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Marsiling, Singapura dan Larkin Bus Terminal, Malaysia?
- Telefon
- +603 - 9779 1200
- E-mel
- callcenter@ktmb.com.my
- Tapak web
- ktmb.com.my
Kereta api dari Woodlands ke Jb Sentral
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- RM 1–13
- Jadual di
- ktmb.com.my
- Shuttle
- RM 1
- Express
- RM 8–13
- Telefon
- 1800 - 287 2727
- E-mel
- customercare@sbstransit.com.sg
- Tapak web
- sbstransit.com.sg
Bas dari W'Lands Checkpt ke Larkin Ter
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- RM 2–3
- Jadual di
- sbstransit.com.sg
- Telefon
- +60 7 360 2244
- E-mel
- enquiry@causewaylink.com.my
- Tapak web
- causewaylink.com.my
Bas dari JB Sentral ke Opp Dewan Jkr Johor Bahru
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- RM 2–4
- Jadual di
- causewaylink.com.my








