Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Market Rasen ke Santa Pod Raceway dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Market Rasen ke Nottinghamtrain Cleethorpes - Derby / ...
- Naiki kereta api dari Nottingham ke Ketteringtrain Nottingham - London St Pancras International / ...
3 j 11 min£73–109Pandu 94.7 bt
Paling murah- Pandu dari Market Rasen ke Santa Pod Racewaycar 94.7 bt
2 j 7 min£24–34Bas
- Naiki bas dari Rail Station Car Park ke Milton Keynes Coachwaybus 451
5 j 25 min£64–105Kereta api, barisan 48 bas
- Naiki kereta api dari Lincoln Central ke Ketteringtrain Lincoln Central - London St Pancras International
- Naiki bas dari Railway Station ke Dryden Roadbus 48
6 j 5 min£69–100
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Market Rasen ke Santa Pod Raceway adalah pandu yang berharga £23 - £35 dan mengambil masa 2j 7m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Market Rasen ke Santa Pod Raceway adalah pandu yang berharga £23 - £35 dan mengambil masa 2j 7m.
Tidak, tiada bas terus dari Market Rasen ke Santa Pod Raceway. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Market Place dan tiba di Milton Keynes Coachway melalui Rail Station Car Park. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5j 25m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Market Rasen ke Santa Pod Raceway. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Market Rasen dan tiba di Wellingborough melalui Nottingham dan Kettering. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 11m.
Jarak antara Market Rasen dan Santa Pod Raceway adalah 118 batu. Jarak jalan raya ialah 95.3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Market Rasen ke Santa Pod Raceway tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 3j 11m dan berharga £70 - £110.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 11m untuk bertolak dari Market Rasen ke Santa Pod Raceway, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Market Rasen Santa Pod Raceway ke bas, dikendalikan oleh National Express, berlepas dari stesen Rail Station Car Park.
Perkhidmatan Market Rasen Santa Pod Raceway ke kereta api, dikendalikan oleh East Midlands Railways, berlepas dari stesen Market Rasen.
Cara terbaik untuk bertolak dari Market Rasen ke Santa Pod Raceway adalah dengan kereta api yang mengambil masa 3j 11m dan berharga £70 - £110. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £60 - £110 dan mengambil masa 5j 25m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Market Rasen, England dan Santa Pod Raceway, England?
- Telefon
- 03457 125 678
- Tapak web
- eastmidlandsrailway.co.uk
Kereta api dari Market Rasen ke Nottingham
- Tempoh Purata
- 1 j 13 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- £24–40
- Jadual di
- eastmidlandsrailway.co.uk
Kereta api dari Nottingham ke Kettering
- Tempoh Purata
- 53 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £27–45
- Jadual di
- eastmidlandsrailway.co.uk
Kereta api dari Lincoln Central ke Kettering
- Tempoh Purata
- 1 j 55 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- £45–70
- Jadual di
- eastmidlandsrailway.co.uk
- Telefon
- +44 (0)3717 81 81 81
- Tapak web
- nationalexpress.com
Bas dari Rail Station Car Park ke Milton Keynes Coachway
- Tempoh Purata
- 3 j 5 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- £21–50
- Jadual di
- nationalexpress.com
- Telefon
- 01604 67 60 60
- E-mel
- midlands.enquiries@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Railway Station ke Dryden Road
- Tempoh Purata
- 1 j 14 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Single
- £3
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Market Rasen Santa Pod Raceway ke bas, dikendalikan oleh National Express, tiba di stesen Milton Keynes Coachway.
Perkhidmatan Market Rasen Santa Pod Raceway ke kereta api, dikendalikan oleh East Midlands Railways, tiba di stesen Nottingham.
Ya, jarak pemanduan antara Market Rasen ke Santa Pod Raceway adalah 95 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 7m untuk memandu dari Market Rasen ke Santa Pod Raceway.












