Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Maple Ridge ke Harrison Hot Springs dengan bas, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, barisan 71 bas
Terbaik- Naiki bas dari Carvolth Exch Bay 13 ke Downtown Chilliwack66
- Naiki bas dari Downtown Chilliwack Bay B ke Hot Springs Rd at Miami River Dr71
3 j 24 min$10Kereta api
- Naiki kereta api dari Port Haney Station Westbound ke Waterfront Station Unload OnlyWce
- Naiki kereta api dari Vancouver ke AgassizVIA Rail
4 j 51 min$36–136Pandu 79.1 km
- Pandu dari Maple Ridge ke Harrison Hot Springs79.1 km
1 j 11 min$16–23Teksi
- Naiki teksi dari Maple Ridge ke Harrison Hot Springs79.1 km
1 j 11 min$180–230
Maple Ridge ke Harrison Hot Springs dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Maple Ridge ke Harrison Hot Springs adalah bas dan barisan 71 bas yang berharga $11 dan mengambil masa 3j 24m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Maple Ridge ke Harrison Hot Springs adalah pandu yang berharga $15 - $23 dan mengambil masa 1j 11m.
Tidak, tiada bas terus dari Maple Ridge ke Harrison Hot Springs. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Westbound Dewdney Trunk Rd @ 223 St dan tiba di Hot Springs Rd at Miami River Dr melalui Maple Meadows Station @ Bay 4, Carvolth Exch Bay 13 dan Downtown Chilliwack Bay B. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 3j 24m.
Jarak antara Maple Ridge dan Harrison Hot Springs adalah 112 km. Jarak jalan raya ialah 79.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Maple Ridge ke Harrison Hot Springs tanpa kereta adalah dengan bas dan barisan 71 bas yang memerlukan 3j 24m dan berharga $11.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 24m untuk bertolak dari Maple Ridge ke Harrison Hot Springs, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Maple Ridge Harrison Hot Springs ke bas, dikendalikan oleh BC Transit - Central Fraser Valley Transit System, berlepas dari stesen Carvolth Exch Bay 13.
Cara terbaik untuk bertolak dari Maple Ridge ke Harrison Hot Springs adalah dengan bas dan barisan 71 bas yang mengambil masa 3j 24m dan berharga $11. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $35 - $140 dan mengambil masa 4j 51m.
Perkhidmatan Maple Ridge Harrison Hot Springs ke bas, dikendalikan oleh BC Transit - Central Fraser Valley Transit System, tiba di stesen Downtown Chilliwack.
Ya, jarak pemanduan antara Maple Ridge ke Harrison Hot Springs adalah 79 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 11m untuk memandu dari Maple Ridge ke Harrison Hot Springs.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Maple Ridge, BC, Kanada dan Harrison Hot Springs, BC, Kanada?
- Telefon
- +1 604-953-3333
- Tapak web
- translink.ca
Kereta api dari Port Haney Station Westbound ke Waterfront Station Unload Only
- Tempoh Purata
- 56 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- $6–9
- Jadual di
- translink.ca
- Tempah di
- translink.ca
- Telefon
- +1 888 842-7245
- Tapak web
- viarail.ca
Kereta api dari Vancouver ke Agassiz
- Tempoh Purata
- 2 j 3 min
- Kekerapan
- dua kali seminggu
- Anggaran harga
- $24–120
- Jadual di
- viarail.ca
- Economy Adult - same day booking
- $26–120
- Economy Adult - Advanced Booking
- $26–85
- Economy Escape Advanced Booking - Adult
- $24–45
- Telefon
- 604-854-3232
- Tapak web
- bctransit.com
Bas dari Carvolth Exch Bay 13 ke Downtown Chilliwack
- Tempoh Purata
- 1 j 6 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- bctransit.com
- Adult
- $3
Bas dari Downtown Chilliwack Bay B ke Hot Springs Rd at Miami River Dr
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- bctransit.com
- Adult
- $0
- Tempoh Purata
- 1 j 11 min
- Anggaran harga
- $180–230
Meadow Ridge Taxi
- Telefon
- +1 604 467 5544
Alouette Taxi
- Telefon
- +1 604 465 5555
- Tapak web
- alouettetaxi.com










