Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Mansfield ke Eurotunnel Folkestone Terminal dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Nottingham ke London St Pancras IntlNottingham - London St Pancras International / ...
- Naiki kereta api dari London St Pancras Intl ke Folkestone WestSt Pancras International - Dover Priory / ...
5 j 6 min£51–199Bas
Paling murah- Naiki bas dari Broad Marsh Bus Station ke London VictoriaUk004 / ...
- Naiki bas dari London Victoria ke FolkestoneN1700 / ...
8 j 3 min£18–56Pandu 204.3 bt
- Pandu dari Mansfield ke Eurotunnel Folkestone Terminal204.3 bt
3 j 35 min£51–73Bas melalui Bus Station
- Naiki bas dari Broad Marsh Bus Station ke London Victoria Coach Station Arrivals450 / ...
- Naiki bas dari London Victoria ke Bus Station007 / ...
9 j 49 min£19–70
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Mansfield ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah bas yang berharga £17 - £60 dan mengambil masa 8j 3m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Mansfield ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah pandu yang berharga £50 - £75 dan mengambil masa 3j 35m.
Tidak, tiada bas terus dari Mansfield ke Eurotunnel Folkestone Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Alexandra Avenue dan tiba di Folkestone melalui Elite, Broad Marsh Bus Station dan London Victoria. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 8j 3m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Mansfield ke Eurotunnel Folkestone Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Mansfield dan tiba di Folkestone West melalui Nottingham dan London St Pancras Intl. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5j 6m.
Jarak antara Mansfield dan Eurotunnel Folkestone Terminal adalah 215 batu. Jarak jalan raya ialah 205.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Mansfield ke Eurotunnel Folkestone Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 5j 6m dan berharga £50 - £200.
Ia mengambil masa lebih kurang 5j 6m untuk bertolak dari Mansfield ke Eurotunnel Folkestone Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Mansfield Eurotunnel Folkestone Terminal ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Broad Marsh Bus Station.
Perkhidmatan Mansfield Eurotunnel Folkestone Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh East Midlands Railways, berlepas dari stesen Nottingham.
Cara terbaik untuk bertolak dari Mansfield ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah dengan kereta api yang mengambil masa 5j 6m dan berharga £50 - £200. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £17 - £60 dan mengambil masa 8j 3m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Mansfield, England dan Eurotunnel Folkestone Terminal, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 03457 125 678
- Tapak web
- eastmidlandsrailway.co.uk
Kereta api dari Nottingham ke London St Pancras Intl
- Tempoh Purata
- 1 j 43 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £25–130
- Jadual di
- eastmidlandsrailway.co.uk
- Telefon
- +44 345 322 7021
- Tapak web
- southeasternrailway.co.uk
Kereta api dari London St Pancras Intl ke Folkestone West
- Tempoh Purata
- 53 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £19–60
- Jadual di
- southeasternrailway.co.uk
Butiran Hubungan
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Broad Marsh Bus Station ke London Victoria
- Tempoh Purata
- 3 j 20 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £6–18
- Jadual di
- flixbus.fr
Bas dari London Victoria ke Folkestone
- Tempoh Purata
- 2 j 20 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- £9–13
- Jadual di
- flixbus.fr
- Telefon
- 08717 81 81 81
- Tapak web
- nationalexpress.com
Bas dari Broad Marsh Bus Station ke London Victoria
- Tempoh Purata
- 3 j 50 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- £7–40
- Jadual di
- nationalexpress.com
Bas dari Broad Marsh Bus Station ke London Victoria Coach Station Arrivals
- Tempoh Purata
- 3 j 20 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £7–40
- Jadual di
- nationalexpress.com
Bas dari London Victoria ke Bus Station
- Tempoh Purata
- 2 j 25 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £9–27
- Jadual di
- nationalexpress.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Mansfield Eurotunnel Folkestone Terminal ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen London Victoria.
Perkhidmatan Mansfield Eurotunnel Folkestone Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh East Midlands Railways, tiba di stesen London St Pancras Intl.
Ya, jarak pemanduan antara Mansfield ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah 206 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 3j 35m untuk memandu dari Mansfield ke Eurotunnel Folkestone Terminal.



















