Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Manila ke Cisco Bus Terminal Cubao dengan bas, teksi, kereta, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari LRT Doroteo Jose-Recto Station Walkway / Rizal Avenue Intersection, Manila ke Aurora Blvd / Epifanio de los Santos Avenue Intersection, Quezon City, ManilaCubao-Divisoria via Sta.Mesa,Aurora Blvd. / ...
48 min₱22–35Teksi
- Naiki teksi dari Manila ke Cisco Bus Terminal Cubao9.3 km
10 min₱180–230Pandu 9.3 km
- Pandu dari Manila ke Cisco Bus Terminal Cubao9.3 km
10 min₱72–103Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Manila Cubao Jam Liner ke Cisco Bus Terminal Cubao730 m
8 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Manila ke Cisco Bus Terminal Cubao adalah bas yang berharga ₱22 - ₱35 dan mengambil masa 48 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Manila ke Cisco Bus Terminal Cubao adalah teksi yang berharga ₱180 - ₱230 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari LRT Doroteo Jose-Recto Station Walkway / Rizal Avenue Intersection, Manila dan tiba di Aurora Blvd / Epifanio de los Santos Avenue Intersection, Quezon City, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 40 min.
Jarak antara Manila dan Cisco Bus Terminal Cubao adalah 17 km. Jarak jalan raya ialah 9.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Manila ke Cisco Bus Terminal Cubao tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 48 min dan berharga ₱22 - ₱35.
bas dari LRT Doroteo Jose-Recto Station Walkway / Rizal Avenue Intersection, Manila ke Aurora Blvd / Epifanio de los Santos Avenue Intersection, Quezon City, Manila mengambil masa 40 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Manila Cisco Bus Terminal Cubao ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen LRT Doroteo Jose-Recto Station Walkway / Rizal Avenue Intersection, Manila.
Perkhidmatan Manila Cisco Bus Terminal Cubao ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Aurora Blvd / Epifanio de los Santos Avenue Intersection, Quezon City, Manila.
Ya, jarak pemanduan antara Manila ke Cisco Bus Terminal Cubao adalah 9 km. Ia mengambil masa lebih kurang 10 min untuk memandu dari Manila ke Cisco Bus Terminal Cubao.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Manila, Filipina dan Cisco Bus Terminal Cubao, Filipina?
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari LRT Doroteo Jose-Recto Station Walkway / Rizal Avenue Intersection, Manila ke Aurora Blvd / Epifanio de los Santos Avenue Intersection, Quezon City, Manila
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱22–35
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- ₱180–230
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com


