Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Manila ke Balibago Sta. Rosa dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Paco ke Santa Rosatrain Tutuban
2 j 5 min₱26–45Kereta api, bas
- Naiki kereta api dari Doroteo Jose Station ke Gil Puyat Stationtrain
- Naiki bas dari Buendia Bus Terminal ke Balibago Complexbus LRT Buendia
2 j 23 min₱93–111Pandu 43.4 km
- Pandu dari Manila ke Balibago Sta. Rosacar 43.4 km
35 min₱324–467Teksi
- Naiki teksi dari Manila ke Balibago Sta. Rosataxi 43.4 km
35 min₱650–850Bas
- Naiki bas dari Valariano Fugoso, Manila ke Taft Ave, Lungsod ng Pasaybus Mcu - Pasay Rtda / ...
- Naiki bas dari Buendia Bus Terminal ke Balibago Complexbus LRT Buendia
2 j 29 min₱92–118Bas melalui South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila
- Naiki bas dari Taft Ave, Manila ke South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manilabus GMA - Plaza Lawton via Ayala, Carmona, SSH
- Naiki bas dari South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila ke National Hwy, Santa Rosa City, Manilabus ALABANG - CALAMBA via EXPRESSWAY
3 j 27 min₱138–210
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Manila ke Balibago Sta. Rosa adalah kereta api yang berharga ₱26 - ₱45 dan mengambil masa 2j 5m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Manila ke Balibago Sta. Rosa adalah pandu yang berharga ₱320 - ₱470 dan mengambil masa 35 min.
Tidak, tiada bas terus dari Manila ke Balibago Sta. Rosa. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Valariano Fugoso, Manila dan tiba di Balibago Complex melalui Buendia Bus Terminal. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 29m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Paco dan tiba di Santa Rosa. Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 45m.
Jarak antara Manila dan Balibago Sta. Rosa adalah 36 km. Jarak jalan raya ialah 43.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Manila ke Balibago Sta. Rosa tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 2j 5m dan berharga ₱26 - ₱45.
kereta api dari Paco ke Santa Rosa mengambil masa 1j 45m termasuk pertukaran dan berlepas sekali sehari.
Perkhidmatan Manila Balibago Sta. Rosa ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Valariano Fugoso, Manila.
Perkhidmatan Manila Balibago Sta. Rosa ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, berlepas dari stesen Paco.
Cara terbaik untuk bertolak dari Manila ke Balibago Sta. Rosa adalah dengan kereta api yang mengambil masa 2j 5m dan berharga ₱26 - ₱45. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga ₱90 - ₱120 dan mengambil masa 2j 29m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Manila, Filipina dan Balibago Sta. Rosa, Filipina?
- Telefon
- 5319-0041
- E-mel
- support@pnr.gov.ph
- Tapak web
- pnr.gov.ph
Kereta api dari Paco ke Santa Rosa
- Tempoh Purata
- 1 j 45 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- ₱26–45
- Jadual di
- facebook.com
- Ordinary
- ₱26–35
- Aircon
- ₱30–45
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari Doroteo Jose Station ke Gil Puyat Station
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱23–27
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- +63 917 852 6637
- E-mel
- jamliner.marketing@gmail.com
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Buendia Bus Terminal ke Balibago Complex
- Tempoh Purata
- 1 j 30 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱70–85
- Jadual di
- jamlinerbus.com
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Valariano Fugoso, Manila ke Taft Ave, Lungsod ng Pasay
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱22–35
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Taft Ave, Manila ke South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 48 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱75–120
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari South Luzon Expressway, Muntinlupa City, Manila ke National Hwy, Santa Rosa City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 27 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱60–95
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 35 min
- Anggaran harga
- ₱650–850
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Manila Balibago Sta. Rosa ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Taft Ave, Lungsod ng Pasay.
Perkhidmatan Manila Balibago Sta. Rosa ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, tiba di stesen Santa Rosa.
Ya, jarak pemanduan antara Manila ke Balibago Sta. Rosa adalah 43 km. Ia mengambil masa lebih kurang 35 min untuk memandu dari Manila ke Balibago Sta. Rosa.










