Terdapat 7 cara untuk bertolak dari Manila ke Alabang Town Center Bus Terminal dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api melalui South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, Manila
Terbaik- Naiki kereta api dari Paco ke AlabangTutuban
1 j 9 min₱33–52Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Paco ke AlabangTutuban
1 j 28 min₱17–30Kereta api, bas
- Naiki kereta api dari Doroteo Jose Station ke PITX Station
- Naiki bas dari Manila-Cavite Expressway, Parañaque City, Manila ke Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, ManilaBACLARAN - ALABANG via SAN DIONISIO / ...
1 j 59 min₱66–90Teksi
- Naiki teksi dari Manila ke Alabang Town Center Bus Terminal25.6 km
23 min₱420–550Pandu 25.6 km
- Pandu dari Manila ke Alabang Town Center Bus Terminal25.6 km
23 min₱196–283Bas melalui Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila
- Naiki bas dari Claro M. Recto Ave / Quezon Blvd Intersection, Manila ke Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, ManilaAsturias-Ayala via Buendia Ave, Taft Ave
- Naiki bas dari Greenbelt 5 ke Alabang Town Center Bus Terminal
2 j 1 min₱126–178Bas
- Naiki bas dari Taft Ave, Manila ke Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, ManilaAlabang Lawton via Zapote Coastal Rd
2 j 8 min₱70–110
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Manila ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah kereta api yang berharga ₱17 - ₱30 dan mengambil masa 1j 28m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Manila ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah teksi yang berharga ₱420 - ₱550 dan mengambil masa 23 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Taft Ave, Manila dan tiba di Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2j 2m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Paco dan tiba di Alabang. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j.
Jarak antara Manila dan Alabang Town Center Bus Terminal adalah 23 km. Jarak jalan raya ialah 25.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Manila ke Alabang Town Center Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api melalui South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, Manila yang memerlukan 1j 9m dan berharga ₱30 - ₱55.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 9m untuk bertolak dari Manila ke Alabang Town Center Bus Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Manila Alabang Town Center Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Claro M. Recto Ave / Quezon Blvd Intersection, Manila.
Perkhidmatan Manila Alabang Town Center Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, berlepas dari stesen Paco.
Cara terbaik untuk bertolak dari Manila ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah dengan kereta api melalui South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, Manila yang mengambil masa 1j 9m dan berharga ₱30 - ₱55. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas melalui Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila, yang berharga ₱120 - ₱180 dan mengambil masa 2j 1m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Manila, Filipina dan Alabang Town Center Bus Terminal, Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 5319-0041
- E-mel
- support@pnr.gov.ph
- Tapak web
- pnr.gov.ph
Kereta api dari Paco ke Alabang
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱17–30
- Jadual di
- facebook.com
- Ordinary
- ₱17–24
- Aircon
- ₱21–30
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari Doroteo Jose Station ke PITX Station
- Tempoh Purata
- 44 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱31–35
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Manila-Cavite Expressway, Parañaque City, Manila ke Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱35–55
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Claro M. Recto Ave / Quezon Blvd Intersection, Manila ke Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱25–40
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Taft Ave, Manila ke Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila
- Tempoh Purata
- 2 j 2 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱70–110
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Telefon
- (02) 807-6972
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Greenbelt 5 ke Alabang Town Center Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱100–140
- Jadual di
- facebook.com
- Tempoh Purata
- 23 min
- Anggaran harga
- ₱420–550
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Manila Alabang Town Center Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila.
Perkhidmatan Manila Alabang Town Center Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, tiba di stesen Alabang.
Ya, jarak pemanduan antara Manila ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah 26 km. Ia mengambil masa lebih kurang 23 min untuk memandu dari Manila ke Alabang Town Center Bus Terminal.











