Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Mani Square ke Bidhannagar Rd Station dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Mani Square ke Bidhannagar Rd Station adalah barisan 15 bas yang berharga ₹7 - ₹21 dan mengambil masa 8 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Mani Square ke Bidhannagar Rd Station adalah teksi yang berharga ₹95 - ₹120 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Mani Square dan tiba di Ultadanga Station. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Mani Square dan Bidhannagar Rd Station adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Mani Square ke Bidhannagar Rd Station tanpa kereta adalah dengan barisan 15 bas yang memerlukan 8 min dan berharga ₹7 - ₹21.
barisan 15 bas dari Mani Square ke Ultadanga Station mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Mani Square Bidhannagar Rd Station ke bas, dikendalikan oleh CSTC, berlepas dari stesen Mani Square.
Perkhidmatan Mani Square Bidhannagar Rd Station ke bas, dikendalikan oleh CSTC, tiba di stesen Ultadanga Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Mani Square, India dan Bidhannagar Rd Station, India?
- Telefon
- +91 8697733392
- E-mel
- transportdeptt.wb@gmail.com
- Tapak web
- wbtconline.in
Bas dari Mani Square ke Ultadanga Station
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₹7–21
- Jadual di
- wbtconline.in
- Ordinary
- ₹7–8
- AC
- ₹16–21
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- ₹95–120
Taxi and cab service kolkata
- Telefon
- +91 98 31 03 93 96
- Tapak web
- taxi-and-cab-service-kolkata.business.site
Brahmdev Taxi Service
- Telefon
- +91 98313 72515
- Tapak web
- localoutstationcabrental.in
Bharat Taxi
- Telefon
- +91 96 96 00 09 99
- Tapak web
- bharattaxi.com




