Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Manhattan Ave At Jfk Blvd ke Port Authority Bus Terminal dengan bas, kereta api, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Jfk Blvd At Manhattan Ave ke Port Authority Bus Terminal125
36 min$7–22Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Journal Square ke 33rd StreetPath
56 min$3Teksi
- Naiki teksi dari Manhattan Ave At Jfk Blvd ke Port Authority Bus Terminal5.1 bt
11 min$24–30Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Manhattan Ave At Jfk Blvd ke Port Authority Bus Terminal4.8 bt
1 j 17 minBas melalui Central Ave At Griffith St
- Naiki bas dari Central Ave At Griffith St ke Port Authority Bus Terminal119
38 min$6–22
Manhattan Ave At Jfk Blvd ke Port Authority Bus Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Manhattan Ave At Jfk Blvd ke Port Authority Bus Terminal adalah kereta api yang berharga $3 dan mengambil masa 56 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Manhattan Ave At Jfk Blvd ke Port Authority Bus Terminal adalah teksi yang berharga $24 - $30 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Jfk Blvd At Manhattan Ave dan tiba di Port Authority Bus Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 36 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Journal Square dan tiba di 33rd Street. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 23 min.
Jarak antara Manhattan Ave At Jfk Blvd dan Port Authority Bus Terminal adalah 56 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Manhattan Ave At Jfk Blvd ke Port Authority Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 36 min dan berharga $7 - $22.
bas dari Jfk Blvd At Manhattan Ave ke Port Authority Bus Terminal mengambil masa 36 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Manhattan Ave At Jfk Blvd Port Authority Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari stesen Jfk Blvd At Manhattan Ave.
Perkhidmatan Manhattan Ave At Jfk Blvd Port Authority Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh PATH, berlepas dari stesen Journal Square.
Cara terbaik untuk bertolak dari Manhattan Ave At Jfk Blvd ke Port Authority Bus Terminal adalah dengan bas yang mengambil masa 36 min dan berharga $7 - $22. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $3 dan mengambil masa 56 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Manhattan Ave At Jfk Blvd, NJ, Amerika Syarikat dan Port Authority Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 800 234-7284
- Tapak web
- panynj.gov
Kereta api dari Journal Square ke 33rd Street
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- panynj.gov
- Adult
- $3
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Bas dari Jfk Blvd At Manhattan Ave ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $7–22
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $7–22
Bas dari Central Ave At Griffith St ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6–22
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $6–22
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- $24–30
Yellow Cab
- Telefon
- +1 866-983-4195
- Tapak web
- yellowcabnyctaxi.com
Newark Airport Taxi
- Telefon
- +1 973-273-4420
- Tapak web
- newarkairporttaxi.us
Jacob's Taxi Service
- Telefon
- +1 973-673-5900
- Tapak web
- jacobstaxiservice.com
Gold Lincoln Taxi
- Telefon
- +1 973-344-5566
- Tapak web
- goldlincolntaxinj.com
Scotty's Taxi
- Telefon
- +1 210-943-1234
- Tapak web
- scottystaxicab.com
Lime Car Service & Taxi
- Telefon
- +1 201-461-9999
- Tapak web
- limetaxicab.com
Babes Taxi
- Telefon
- +1 201-944-6800
- Tapak web
- babestaxi.com
Elizabeth Taxi
- Telefon
- +1 908-344-1729
- Tapak web
- elizabethtaxi.com
Black Cabby
- Telefon
- +1 908-76-82947
- Tapak web
- blackcabby.com
NYC.gov
- Tapak web
- nyc.gov
La Revancha
- Telefon
- +1 718-236-2424
- Tapak web
- larevancha.net
Chico Express
- Telefon
- +1 718-256-6666
- Tapak web
- chicoexpress.net
Bay Express
- Telefon
- +1 718-232-3434
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Manhattan Ave At Jfk Blvd Port Authority Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di stesen Port Authority Bus Terminal.
Perkhidmatan Manhattan Ave At Jfk Blvd Port Authority Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh PATH, tiba di stesen 33rd Street.









