Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Malate ke Cubao, Bus Terminal dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Quirino Station ke EDSA Station LRT Line 1
- Naiki kereta api dari Taft Ave MRT ke MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila
57 min₱32–49Bas
Paling murah- Naiki bas dari A.Mabini, Manila ke Eulogio Rodriguez Sr. Ave, Quezon City, ManilaCubao - V Cruz
59 min₱30–50Bas, kereta api
- Naiki bas dari Hospital, Marcelo H. del Pilar / President Quirino Ave Intersection, Manila ke Epifanio de los Santos Avenue, Lungsod ng PasayBlumentritt - Pasay RTDA. via Sta. Cruz, Mabini / ...
- Naiki kereta api dari Taft Ave MRT ke MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila
1 j 3 min₱30–54Teksi
- Naiki teksi dari Malate ke Cubao, Bus Terminal10.4 km
11 min₱200–240Pandu 10.4 km
- Pandu dari Malate ke Cubao, Bus Terminal10.4 km
11 min₱80–115
Malate ke Cubao, Bus Terminal dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Malate ke Cubao, Bus Terminal adalah bas yang berharga ₱30 - ₱50 dan mengambil masa 59 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Malate ke Cubao, Bus Terminal adalah teksi yang berharga ₱200 - ₱240 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari A.Mabini, Manila dan tiba di Eulogio Rodriguez Sr. Ave, Quezon City, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 59 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Malate ke Cubao, Bus Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Quirino Station dan tiba di MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila melalui Taft Ave MRT. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 57 min.
Jarak antara Malate dan Cubao, Bus Terminal adalah 17 km. Jarak jalan raya ialah 10.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Malate ke Cubao, Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 57 min dan berharga ₱30 - ₱50.
Ia mengambil masa lebih kurang 57 min untuk bertolak dari Malate ke Cubao, Bus Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Malate Cubao, Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen A.Mabini, Manila.
Perkhidmatan Malate Cubao, Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, berlepas dari stesen Quirino Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Malate ke Cubao, Bus Terminal adalah dengan kereta api yang mengambil masa 57 min dan berharga ₱30 - ₱50. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga ₱30 - ₱50 dan mengambil masa 59 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Malate, Metro Manila, Filipina dan Cubao, Bus Terminal, Filipina?
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari Quirino Station ke EDSA Station LRT Line 1
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱20–23
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- 8929-5347 local 2810
- E-mel
- feedback@dotcmrt3.gov.ph
- Tapak web
- facebook.com
Kereta api dari Taft Ave MRT ke MRT-3 Cubao Station, Epifanio de los Santos Av, Quezon City, Manila
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱12–27
- Jadual di
- dotrmrt3.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari A.Mabini, Manila ke Eulogio Rodriguez Sr. Ave, Quezon City, Manila
- Tempoh Purata
- 59 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱30–50
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Hospital, Marcelo H. del Pilar / President Quirino Ave Intersection, Manila ke Epifanio de los Santos Avenue, Lungsod ng Pasay
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱18–27
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- ₱200–240
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Malate Cubao, Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Eulogio Rodriguez Sr. Ave, Quezon City, Manila.
Perkhidmatan Malate Cubao, Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Light rail Transit Authority, tiba di stesen EDSA Station LRT Line 1.
Ya, jarak pemanduan antara Malate ke Cubao, Bus Terminal adalah 10 km. Ia mengambil masa lebih kurang 11 min untuk memandu dari Malate ke Cubao, Bus Terminal.







