Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Madrid ke Olmedillo de Roa dengan bas atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Madrid, Avenida de América ke Aranda De Duerobus Alsa / ...
- Naiki bas dari Aranda De Duero ke Olmedillo de Roabus
4 j 13 min€17–32Bas melalui Madrid, Terminal de autobuses T4 (Aeropuerto de Madrid)
Paling murah- Naiki bas dari Madrid, Terminal de autobuses T4 (Aeropuerto de Madrid) ke Aranda De Duerobus ALSA - Mad-Aran
- Naiki bas dari Aranda De Duero ke Olmedillo de Roabus
4 j 39 min€16–31Pandu 180.5 km
- Pandu dari Madrid ke Olmedillo de Roacar 180.5 km
1 j 57 min€29–41Bas melalui Segovia
- Naiki bas dari Madrid-Moncloa ke Segoviabus
- Naiki bas dari Segovia ke Aranda De Duerobus
- Naiki bas dari Aranda De Duero ke Olmedillo de Roabus
6 j 5 min€19–41
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Madrid ke Olmedillo de Roa adalah bas melalui Madrid, Terminal de autobuses T4 (Aeropuerto de Madrid) yang berharga €15 - €35 dan mengambil masa 4j 39m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Madrid ke Olmedillo de Roa adalah pandu yang berharga €28 - €45 dan mengambil masa 1j 57m.
Tidak, tiada bas terus dari Madrid ke Olmedillo de Roa. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Madrid, Avenida de América dan tiba di Olmedillo de Roa melalui Aranda De Duero. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 13m.
Jarak antara Madrid dan Olmedillo de Roa adalah 213 km. Jarak jalan raya ialah 180.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Madrid ke Olmedillo de Roa tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 4j 13m dan berharga €17 - €35.
Ia mengambil masa lebih kurang 4j 13m untuk bertolak dari Madrid ke Olmedillo de Roa, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Madrid Olmedillo de Roa ke bas, dikendalikan oleh ALSA, berlepas dari stesen Madrid, Avenida de América.
Perkhidmatan Madrid Olmedillo de Roa ke bas, dikendalikan oleh ALSA, tiba di stesen Aranda De Duero.
Ya, jarak pemanduan antara Madrid ke Olmedillo de Roa adalah 180 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 57m untuk memandu dari Madrid ke Olmedillo de Roa.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Madrid, Sepanyol dan Olmedillo de Roa, Sepanyol?
- Telefon
- +34 910 207 007
- Tapak web
- alsa.com
Bas dari Madrid, Avenida de América ke Aranda De Duero
Bas dari Madrid, Terminal de autobuses T4 (Aeropuerto de Madrid) ke Aranda De Duero
- Telefon
- +34 983 308 088
- E-mel
- info@autocareslaregional.com
- Tapak web
- autocareslaregional.com
Bas dari Aranda De Duero ke Olmedillo de Roa
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- 6 kali seminggu
- Anggaran harga
- €4–5
- Jadual di
- autocareslaregional.com
- Telefon
- +34 91 272 28 32
- E-mel
- info.LD@avanzagrupo.com
- Tapak web
- avanzabus.com
Bas dari Madrid-Moncloa ke Segovia
- Tempoh Purata
- 1 j 20 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €6–17
- Jadual di
- avanzabus.com
- Telefon
- +34 677 123 456
- E-mel
- hola@linecar.es
- Tapak web
- linecar.es
Bas dari Segovia ke Aranda De Duero
- Tempoh Purata
- 2 j
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €9–19
- Jadual di
- linecar.es



















